10 iemesli, kādēļ iegādāties firmas "HUPPA" bērnu apģērbus

"HUPPA" ir Igaunijā ražoti ērti, viegli, ūdensnecaurlaidīgi, vēju un lietu aizturoši, siltumu saglabājoši un "elpojoši" bērnu un pusaudžu apģērbi, kas piemēroti mainīgajiem laika apstākļiem visa gada garumā. 

Foto no veikala Huppa arhīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no veikala "Huppa" arhīva.

 

Lai arī šobrīd laiks ir ļoti vasarīgs, un šķiet, ka vēsāks laiks vairs nebūs nekad, ir vērts jau laikus sarūpēt ūdens izturīgas un elpojošas drēbes mūsu bērniem. Šobrīd tas ir īpaši izdevīgi, jo "HUPPA" firmas veikalos ir apģērbu kolekciju izpārdošanaun pievilcīgas atlaides!

 

AR PREČU KLĀSTU VAIRĀK STATIES ŠEIT!

 

10 iemesli, kādēļ bērna virsdrēbes iegādāties "HUPPA" firmas veikalos

1. "HUPPA" virsdrēbes ir vieglas un nav biezas. To nodrošina pēc speciālas tehnoloģijas ražots virsaudums, kas nelaiž cauri vēju un ūdeni, bet tajā pašā laikā ir "elpojošs". Pildījumam izmantots dubultais presētais sintepons, kas ir ļoti viegls vai arī dūnu pildījums. Odere var būt vienkārša - satīna auduma vai siltināta - flīsa auduma. Vieglajās vējjaciņās, biksēs un kombinezonos bērni var droši skraidīt un spēlēties ārā arī mitrā un vējainā laikā, doties uz bērnudārzu un skolu. 

2. Apģērbu virsmateriāls ir īpaši izstrādāts un piemērots mūsu mainīgajiem laika apstākļiem, tas no kreisās puses pārklāts ar poliuretāna membrānas kārtu, kas aizkavē ūdens iekļūšanu izstrādājumā, aiztur vēju, saglabā siltumu, taču vienlaicīgi ļauj iztvaikot mitrumam. Membrāna ir laminēta uz apģērba ārējā materiāla, no kreisās puses - tā ir plēvīte ar mikroporām, kas no ārpuses vēju un lietu cauri nelaiž, bet ķermeņa radītais mitrums ārā tiek. Apģērbs ir viegls, saglabā siltumu un paliek sauss lietus un slapja sniega laikā. Pievērs uzmanību, cik liela ir membrānu ūdenscaurlaidība: Jo skaitlis lielāks, jo drošākas drēbes ir pret samirkšanu - to norāda ar cipariem, piemēram, 5000 - 10 000.

3. "HUPPA" apģērbs "elpo", aizsargā arī no vēja un nelaiž cauri ūdeni. Ko vēl atbilstošāku varētu vēlēties Latvijas mainīgajiem laika apstākļiem? Tas ir veselīgi, jo bērni nesasvīst, vienlaikus biksēm visas vīles ir aizlīmētas, lai caur adatas dūrienu atstātajiem caurumiņiem vīlē nevar iekļūt ūdens. 

4. Apģērbu ar ūdensnecaurlaidīgajām membrānām drīkst mazgāt veļasmašīnā, nav jāgludina, bet nav ieteicams lietot veļas mīkstinātāju, kas var nosprostot membrānas poras. Šādas drēbes nevajadzētu tīrīt ķīmiski, jo membrānas var sakust. Žāvēt tikai izstabas temperatūrā. Drīkt lietot centrifūgas, bet nedrīkst izmantot karstos žāvētājus. (Arī bērnudārzā nevajadzētu cimdus likt uz radiatoriem!) Pareizi koptām membrānām nav noteikta lietošanas termiņa - tās kalpo, kamēr vien apģērbs tiek valkāts.

5. "HUPPA" bērnu un pusaudžu apģērbos ir daudz atstarojošas uzlīmes un aplikācijas, iešūtas atstarojoša materiāla lentas, papildus ir arī cilpiņa, kur var piekarināt atstarotāju. Līdz ar to mazulis ir viegli ieraugāms uz autoceļa.

6. Iegādāties firmas "HUPPA" virsjakas ir ekonomiski izdevīgi, jo „HUPPA” jaka ar izņemamu termoflīsa oderi kalpos gan kā viegla vējjaka siltākām dienām, gan kā rudens jaka līdz brīdim, kad termometra stabiņš noslīdēs zem +5˚ atzīmei. Tad jau būs pienākusi kārta ziemas jakai. Oderi ērti izņem, atvelkot rāvējslēdzēju, un otrādi.

7. "Huppa" bikšu galos ir divu veidu gumijas. No silikona ražotā gumija velkama pāri zābakiem, vai tā nomaināma ar mīksto gumiju, kas ļauj bikses valkāt arī zābakos. 

8. "Huppa" apģērbos tikpat kā nav savilkšanai domāto aukliņu. Lai kapuce labāk turētos galvā, tās malā iestrādāta gumija. Arī pati kapuce stiprināta pie jakas ar spiedpogām. Bērnam "Huppa" drēbēs nav, aiz kā aizķerties. 

9. Mazuļu biksēm ir paaugstināta jostas vieta ar ērtu rāvējslēdzēju un bikšturiem. Biksēm ir noņemami un regulējami bikšturi.

10. Apģērbiem iekšpusē ir uzšuve, kur ierakstīt bērna vārdu, adresi un telefona numuru!

 

SKATIES BILŽU GALERIJU AR KVALITATĪVAJĀM FIRMAS "HUPPA" BĒRNU VIRSDRĒBĒM!

Reklāma
Reklāma

 

"HUPPA" apģērbos Jūsu bērni jutīsies ērti, izskatīsies krāsaini un moderni apģērbti! 

Visos modeļos Jūs sastopaties ar  "HUPPA" uzmanīgu gādību par Jūsu mazuli, kas mātei nodrošina vieglākas un patīkamākas rūpes par mazuļa ērtību.

 

Kur var nopirkt firmas "HUPPA" produkciju?

"HUPPA" firmas veikalos

Rīgā, Pulkv.Brieža ielā 33, (blakus T/C RIMI)

P.- Pi.: 11.00-18.00,

Sestd.: brīvs

Sv.: brīvs

tālr. +371 67336326

 

 

Rīgā, Zemitāna ielā 6 (pie Zemitāna stacijas)

P.: brīvs

O.- Pi.: 10.00-17.30,

Sestd.: 10.00-17.00,

Sv.:  brīvs

tālr. +371 67847790

info.riga@huppa.eu 

Mīļi gaidīsim Jūs!

 

facebook.com/HUPPALV