"Siguldas minerālūdens" sāk ražot jaunu produktu kā veltījumu Gaujas nacionālajam parkam 40 gadu jubilejā

Uzņēmums SIA „Siguldas minerālūdens”, kas jau vairāk kā gadu atsācis dabīgo minerālūdeņu „Sigulda” un „Turaida” ražošanu, ir radījis jaunu produktu – dzeramo ūdeni „Gauja” - kā veltījumu Gaujas nacionālajam parkam 40 gadu jubilejā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

„Siguldas minerālūdens” ražotie minerālūdeņi tiek iegūti no Gaujas nacionālā parka dzīlēm, tādēļ uzņēmums vēlas atbalstīt dabas aizsardzību un sniegt savu ieguldījumu teritorijas sakopšanā. Lai sasniegtu šo mērķi, šī gada aprīlī „Siguldas minerālūdens” ražotne un Dabas aizsardzības pārvalde uzsākušas savstarpēju sadarbību.


Līdz ar jaunā produkta ieviešanu tirgū, tiek uzsākta ilgstoša atbalsta akcija - no katras pārdotās dzeramā ūdens „Gauja” pudeles, „Siguldas minerālūdens” ziedos vienu santīmu Gaujas krastu sakopšanai. Dzeramais ūdens „Gauja” tiek iegūts no 200m dziļa, sertificēta urbuma un pircējiem būs pieejams gan gāzēts, gan negāzēts 1,5l tilpuma PET pudelēs sākot no maija tirdzniecības vietās visā Latvijā.

 

Reklāma
Reklāma

 

„Siguldas minerālūdens” aicina novērtēt vērtības, kas sastopamas Latvijas dabā, jo īpaši Gaujas nacionālā parka teritorijā. Gauja ir Vidzemes skaistākā upe ar krāšņiem krastiem un ainavām, un nu arī ikviens Latvijas iedzīvotājs varēs atbalstīt tās krastu sakopšanu un saglabāšanu nākamajām paaudzēm.