Gardumi no piena un augļiem. Kā mājās gatavoti

No augstvērtīga Latvijas lauku piena SIA "Mājas Gardums" ar mīlestību ražo dažādus piena produktus: jogurtus, dzeramos jogurtus, desertus. Uzņēmums piedāvā pašu ražotus jogurtus ar dažādu tauku saturu no 0,1% – 3,8% ar dažādām augļu un ogu piedevām. Uzņēmuma sortimentā drīz tiks piedāvāts jogurts "bezLAKTO". Jogurts ar pazeminātu laktozes saturu, speciāli izstrādās cilvēkiem ar laktozes nepanesību.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

SIA "Mājas Gardums" ražo  ne tikai dažādus piena izstrādājumus, bet arī augļu un ogu piedevas konditorejām, saldējuma ražotājiem un piena pārstrādes uzņēmumiem.

 

Populārākais pircēju vidū ir deserts "Duets". Tas ir unikāls produkts ar jogurtu un augšējā daļā ir saputoti augļi vai ogas.
Uzņēmums pats gatavo gan jogurtu, gan arī saputoto augļu-ogu piedevas.


 


Uzņēmums Latvijas tirgū piedāvā pašu ražoto Indijas kulta dzērienu-šķīstošās tējas dzērienu "Chai-latte".

 

Par uzņēmumu

Uzņēmums ir pavisam jauns - tas dibināts skaistā un saulainā 2012. gada 30. maija dienā. Uzņēmums atrodas skaistajā mazpilsētā Aizpute. Tas ir 50 km no Liepājas un 180 km no Rīgas. Tā kā uzņēmums vēl ir pavisam jauns, uzņēmuma kolektīvs uz šo brīdi ir pavisam neliels, bet ņiprs un apņēmīgs, un strādā ar devīzi - Gatavots tieši Jums!

 

SKATIES BILŽU GALERIJU AR MĀJAS GARDUMIEM!

 

Esam gatavi individuāli ražot ikvienam pēc individuāla pasūtījuma. Viens no šādiem piemēriem ir speciāli "Rāmkalniem" gatavotais muslis ar augļiem un dzeramais jogurts.

 

Drīzumā pircēji varēs novērtēt arī Jogurtu ar šokolādes gabaliņiem.

Reklāma
Reklāma

 

Mājas gardumus var iegādāties zemnieku produkcijas veikalos "Klēts", kas veiksmīgi darbojas Rimi hipermārketos:

t/c Spice,

t/p Alfa,

t/c Damme,

t/c Mols,

kā arī Rimi hipermārketos Pulkveža Brieža un Biķernieku ielā.

 

 SIA "Mājas Gardums"  desertus un jogurtus  var iegādāties arī  "Rāmkalni- Kafē" ( t/c Krokuss, Rīgā, Mūkusalas ielā 95).

 

Sākot ar 2013. gada 9. maiju produkciju varēs nopirkt arī universālveikālā Stockmann!

 

 

Ieskaties: www.majasgardums.com

 

Meklējam jaunus sadarbības partnerus - mazos tirgotājus un veikalu ķēdes, kuri būtu ieinteresēti redzēt mūsu produkciju savos veikalos!


SIA "MĀJAS GARDUMS"

Jelgavas iela 10-2, LV-3456

Aizpute, Latvija

Tel: +371 26 10 21 36
Email: majasgardums@gmail.com