Nodarbības un procedūras veselīgam dzīvesveidam un veselības profilaksei

Lai iegūtu ne vien skaistu un veselīgu ķermeni, bet arī padarītu to mundrāku un imūnāku pret dažādiem vīrusiem un infekcijām, cilvēki aicināti regulārāk uzsākt fiziskās aktivitātes un apmeklēt sporta nodarbības.Tas dod muskuļiem tonusu, veicina asinsriti un nodrošina šūnu bagātināšanu.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Fiziskās aktivitātes gan sadedzina kalorijas un uzkrātos taukus, gan arī nostiprina muskuļus un uzlabos fizisko, emocionālo labsajūtu. Ne tikai fiziskās aktivitātes, bet arī veselīgāks un pareizāks uzturs ir līdzeklis, lai iegūtu labu veselību.

SIA Veselības centrs "Medeors" speciālisti uzskata, ka šobrīd ļoti labs veids, kā saglabāt ķermeni  veselīgu, tvirtu un možu, uzlabot muskuļu tonusu  - piedāvājot veselības vingrošanas nodarbības, pilates, individuālas ārstnieciskās vingrošanas nodarbības, kā arī uztura speciālista konsultācijas. Veselības vingrošanas nodarbības mērķis veicināt darbaspēju uzlabošanu un nodrošināt slimību profilaksi. Tā norit ar vidēju intensitāti. Vingrošanas nodarbības laikā tiek apvienoti vingrojumi muskulatūras nostiprināšanai un tonizēšanai, ķermeņa stājas līdzsvarošanai, koordinācijas attīstīšanai, fiziskās izturības uzlabošanai. Protams  arī  ārstnieciskās masāžas un ārstnieciskā vingrošana ķermenim jebkurā vecumā nāks tikai par labu.


Aktīvs dzīvesveids ir svarīgs arī topošajai mātei. Grūtniecība nav slimība, tāpēc nav jāguļ gultā neko nedarot. Adekvāta slodze vairo organisma spēku un izturību, uzlabo elpošanu, gremošanu un sirdsdarbību, veido pareizu stāju un uzlabo pašsajūtu. Nostiprinot muskulatūru, organisms tiek sagatavots iespējami ātrākām un vieglākām dzemdībām, kā arī nodrošina iespēju ātrāk atgūt pirms grūtniecības esošo ķermeņa forumu. Speciālās grūtnieču vingrošanas pamatā ir elpošanas vingrinājumi, muskuļus stiprinoši un iestiepjoši vingrinājumi, kuriem būs noteicoša loma dzemdību procesā. Iekļauta tiek arī relaksācija, kas ļauj atbrīvoties no fiziskas un emocionālas organisma spriedzes. Grūtnieču vingrošana ir specifiska ar to, ka tā nav aerobika - nav svarīgs ne temps, ne ritms, bet gan ieklausīšanās sevī un savās sajūtās. Nodarbības palīdz sievietei izjust, ka viņa spēj kontrolēt un gūt pārliecību par sevi deviņu mēnešu fizisko pārmaiņu laikā.

Reklāma
Reklāma


Aprīlī veselīgākam dzīvesveidam un veselībai tiek piedāvāts īpašais piedāvājums:
• 40 % atlaide uztura speciālista konsultācijas apmeklējumam;
• 10% atlaide fizioterapeita konsultācijai;
• 15 % atlaide fizioterapeita konsultācijai grūtniecēm un grūtnieču vingrošanas individuālā nodarbība – 5,50 Ls;
• Svaru regulējošā procedūra abām kājām un gurnu zonai (ietilpst masāža ar slikona cimdiņu + manuāla masāža problēmzonām + ietīšana);
• Anticelulīta masāža abām kājām un gurnu zonai 11.50 Ls viena reize un abonements piecām reizēm – 55.00 Ls.
 

Ieskaties: www.fizioterapijapluss.lv