"Splendid Palace" Senioru seansā martā piedāvās filmu "Lielās cerības"

Šomēnes, 26.martā pl.13.00, kinoteātris "Splendid Palace" (Elizabetes ielā 61) seniorus aicina uz Čārlza Dikensa slavenā mīlasstāsta "Lielās cerības" (Great Expectations) ekranizāciju.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Filma jau guvusi panākumus Lielbritānijā, vairākas nedēļas noturoties skatītāju filmu galvgalī, tā atzinīgi novērtēta arī Latvijā.


"Lielās cerības" notikumi norisinās 19.gadsimta sākumā Londonā. Ar noslēpumaina labdara palīdzību nabadzīgais jauneklis Pips, kas uzaudzis bez vecākiem, negaidīti iekļūst Londonas smalkajās aprindās. Jaunajā džentlmeņa statusā viņš uzmeklē Estellu - daiļo bagātas ģimenes atvasi, ko iemīlējis vēl būdams mazs puika. Taču pagātne slēpj noslēpumus, kas var sagraut jauno cilvēku un visu, kas viņam dārgs...


Filmas režisors ir Maiks Nevells, galvenās lomas atveido Džeremijs Irvins, Holideja Greindžere, Ralfs Fainss un Helēna Bonema Kārtere.

Īpašu gardēžu piedāvājumu uz Senioru seansu sagādājis arī kinoteātrim blakus esošais restorāns TINTO, ko pēc filmas nobaudīt par draudzīgākām cenām aicināts ikviens kinoseansa apmeklētājs.

Šis būs jau otrais mēnesis, kad "Splendid Palace" rīko Senioru seansus. Februārī pieredzējušiem kinomīlētājiem tika demonstrēta "Anna Kareniņa", un seanss guva lielu skatītāju interesi un atsaucību.


Īpaši Senioru seansi kinoteātrī Splendid Palace notiks arī turpmāk – katra mēneša pēdējā otrdienā pl.13.00, kad visi cienījama vecuma kino baudītāji ir aicināti par zemākām cenām noskatīties kādu tā brīža aktuālu, kino repertuārā esošu mākslas filmu.

Reklāma
Reklāma

Biļetes cena uz seansa filmām kinoteātra kasē – 2 lati.


Filma "Lielās cerības" tiek rādīta angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.


Vairāk par aktuālo filmu piedāvājumu kinoteātrī "Splendid Palace" var uzzināt www.splendidpalace.lv