Ko celt galdā ciemiņiem. Garšīgas idejas un skaisti pārsteigumi

Ir reizes, kad savus viesus gribas pārsteigt ar ko īpašu. Arī mēs, mammamuntetiem.lv, rīkojot savus svētkus, ļoti gribējām, lai ir garšīgi. Un bija! Tāpēc dalāmies idejās.

Rīgas Dinamo hokejists Krišjānis Rēdlihs un viņa sieva Iveta Rēdliha ir lieli suši cienītāji.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Rīgas Dinamo hokejists Krišjānis Rēdlihs un viņa sieva Iveta Rēdliha ir lieli suši cienītāji.

Mēs, ģimenes portāls mammamuntetiem.lv, gaidot pavasari un svinot portāla četru gadu jubileju, nolēmām sarīkot ballīti. Ar dažādiem pārsteigumiem un – gardumiem uz galda.

Galdā likām suši no "Sushi&Wok".  Uzņēmums savu darbību uzsāka pirms pusotra gada Ogrē, kur guvis lielu iedzīvotāju piekrišanu. Nu laimīgi var būt arī rīdzinieki, jo kopš 12. marta durvis vēris bārs "Diwalli" Matīsa ielā 38. Mēs, mammauntetiem.lv kolektīvs, varam vien ieteikt - dodies un nobaudi!

 

Hokejists Krišjānis Rēdlihs un Iveta Rēdliha, mammamuntetiem.lv.
Rīgas Dinamo hokejists Krišjānis Rēdlihs un viņa sieva Iveta Rēdliha ir lieli suši cienītāji, tāpēc mammamuntetiem.lv svētkos cienājās tieši no suši galda.

 

Mūsu viesi nebeidza slavēt saimniecības "Kunturi" servētās gaļas plates. (Gaļas plates "Smeķīgā" cena 17.80 LVL.) Interesanti un nozīmīgi, ka "Kunturu" saimnieki visu dara paši - gan audzē barību cūkām, gan tās audzē, gan paši gatavo lieliskas kotletes, ruletes, karbonādes, cepešus, kūpinājumus, šašlikus, auksto gaļu, desas un pastētes. 

Visu "Kunturu" produkcijas klāstu skaties ŠEIT!

Latvijas pārtikas ražotājs, saimniecība Kunturi, frizieris Pērs, mammamuntetiem.lv.

Frizieris Pērs priecīgs, ka pēc piektdienas garās darbadienas galdā celts i rosols, i izcili laba gaļiņa.


Par rosolu un dažādiem salātiem gādāja SIA "Latvijas pārtikas ražotājs", kura  misija ir gādāt par savu klientu prieku un baudu, ko sniedz vienkārša, bet tajā pašā laikā kvalitatīva un garšīga maltīte. Jāatzīst, ka viņiem tas izdodas! Kādi salāti ir ražotāja piedāvājumā? Skaties ŠEIT!


SIA "Latvijas pārtikas ražotājs" mūsu viesus lutināja arī ar bezgala gardām tartēm, kūkām un kūciņām. Kurš gan spēj pretoties tartei ar lazdu riekstiem un šokolādi vai klasiskajiem "Skudru pūžņiem"? Visu kūku piedāvājumu skaties ŠEIT!

 

Pa starpu našķojāmies ar SIA "Skrīveru saldumu" marcipānu un augļiem šokolādē. SIA "Skrīveru saldumi" ražo arī iecienītās konfektes "Skrīveru Gotiņa", piena īrisu, putoto īrisu šokolādē, kā arī  krekerus un citus kārumus. Uzņēmumā ir izveidota Saldumu darbnīca, kur iespēja tūristiem iegriezties, iepazīties ar Gotiņas tapšanas vēsturi, ietīt savas konfektes, kā arī iegādāties svaigus, dabīgus saldumus tieši no ražošanas. Vairāk lasi ŠEIT!

 

Pēc kārtīgas dancošanas slāpes remdējām ar ūdeni no "Siguldas Minerālūdens".  Šo minerālūdeni atzinīgi novērtējusi Latvijas Diētas ārstu asociācija, uzsverot, ka ūdens izmantojams ne tikai šķidruma atjaunošanai organismē pēc lielas fiziskas slodzes, bet arī dažādu gremošanas orgānu slimību ārstēšanai.

 

Siguldas ūdens, mammamuntetiem.lv jubileja, grupa Ilga.

Siguldas ūdeni ballītē izvēlējās arī Dailes teātra aktieru grupa "Ilga" - Lauris Subatnieks (pirmais no kreisās), Aldis Siliņš un Gundars Silakaktiņš.

 

Reklāma
Reklāma

Un kas gan ir jublejas svinības bez svētku tortes ar mūsu jauno logo! To mums dāvāja "Hotel Jūrmala SPA". Galvenās "Hotel Jūrmala Spa" darbības nozares ir veselības veicināšana, konferenču organizēšana, izmitināšana un ēdināšana.

Ģimenes portāls mammamuntetiem.lv, vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa.

Kūkas griešanai klāt ķeras mammamuntetiem.lv vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa.

Aktrise Elīna Dzelme mammamuntetiem.lv Mīlestības vēstuļu lasījumos.

Aktrisei Elīnai Dzelmei mājupejot līdzi tika servēta kūka. Mammamuntetiem.lv reklāmas daļa - Maija Meņģelsone un Sandra Krūmiņa - lūko, vai tik slaidai, kāda ir pievilcīgā aktrise, nav grēks piedāvāt tik prāvu tortes gabalu:).


Par vakara noskaņu rūpējās krējuma liķieris "Baileys". 

Bez klasiskā "Baileys original" ir pieejams arī karameļu un riekstu garšas "Baileys". Perfekti piemērots gada aukstajam laikam, to var baudīt tīrā veidā, ar ledu, pievienojot kafijai, tējai vai kakao. Ideāli iederas dažādos desertos – krēmos, kūkās, saldējumos.

Liķieris beilijs, māksliniece Ilze Patmalniece.

Daiļo liķiera "Baileys" oficianšu uzrunāta, kāro dzērienu nobaudīja māksliniece Ilze Patmalniece.

Baileys, aktrise Elīna Dzelme, mammamuntetiem.lv.

Arī aktrise Elīna Dzelme no liķiera neatsakās. 

Hosams Abu Meri, Linda Abu Meri, mammamuntetiem.lv dzimšanas dienā.

Bijusī iekšlietu ministre Linda Abu Meri, kas nesen atbalstīja neredzīgas dzejnieces bērnu grāmatiņas "Alfabēta un ciparu skaitāmpantiņi" izdošanu, kopā ar vīru, gastraenterologu Hosamu Abu Meri vakara gaitā izvēlējās dzirkstošo vīnu "Zonin Prosecco". Par alkoholiskajiem dzērieniem paldies dzērienu ekspertiem no "Prike"!

Mīlestības vēstule, šokokartiņa no šokopasts.

Ikvienā ballītē ir vērts saviem viesiem sarūpēt kādu mīļu pārsteigumu. Tā kā mēs organizējām Mīlestības vēstuļu lasījumus, saviem ciemiņiem dāvājām šokokartiņas no www.sokopasts.lv, lai vakara gaitā ikviens savam mīļajam cilvēkam uzrakstīt mīlestības vēstuli...

Mammamuntetiem.lv dzimšanas diena.

Viena tulpīte dāmai spēj sagādāt TIK daudz prieka! Skat, mammamuntetiem.lv mākslinieka Dāvja Nores parādīšanās ar ziediem rokās sieviešu sejās izplaucē smaidus:) Ja daiļā dzimuma viešņu ballītē plānojas daudz, izdevīgi ziedus iegādāties vairumtirdzniecības bāzē www.percziedus.lv.

Elīnas Dzelmes gleznas, tamborētas lampiņas Cherry picking.

Rīkojot ballīti, ir vērts parūpēties arī par telpas noformējumu. Mūsu favorīti ir lampiņu virtenes no "Cherry picking" (skati www.chepi.lv), kas svētku norises vietā Rīgas Mākslas telpā salika punktiņus uz "i" mājīgas atmosfēras radīšanā. Mākslas mīļotājiem apskatāmas bija arī aktrises un mākslinieces Elīnas Dzelmes gleznas.

 

Lai arī tava ballīte ir izdevusies!

 

Foto: Mārtiņš Garais (www.garais.lv) un Mārtiņš Ziders (izdevniecība "Rīgas Viļņi")