Padomju laika biezpiena cepumi

Cepumi jāapēd uzreiz darbdienas vakarā, kamēr vēl silti. Lētāk un vienkāršāk vairs nav iespējams.

Bērnības dienu cepumiņi. Foto: Līga Kļaviņa, Dienas Ēdieni

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Bērnības dienu cepumiņi. Foto: Līga Kļaviņa, Dienas Ēdieni

Sastāvdaļas:

• 200 g biezpiena

• 200 g margarīna (cepšanai domātā)

• 1 ola

• 350-400 g miltu

• kanēlis, cukurs vai stingrs ievārījums dekorēšanai

 

Pagatavošana:

Reklāma
Reklāma

1. Mīkstu margarīnu sakuļ ar olu un biezpienu. Pievieno miltus un samīca mīklu.

3. Izspiež formiņas, pārkaisa ar kanēļcukuru vai uzliek piciņu džema.

4. Cep un apēd siltus tajā pašā vakarā.

 

Recepti iesaka: Solvita Smiļģe, žurnāla Dienas Ēdieni galvenā redaktore