Šokolādes līnijas "ASPASIA" Mākslas sērijas saldumi

Nobaudiet jaunās Skrīveru saldumu radītās šokolādes konfektes! Tās ir augstas kvalitātes, roku darbā gatavotas konfektes no augstvērtīgām izejvielām. "Mūsu mērķis ir apvienot veselīgo ar saldo," norāda uzņēmuma valdes locekle Iveta Audziša.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Aspasia Mākslas sērija

Roku darbā veidotās receptes ir īpašas un neatkārtojamas, ko nevar izgatavot ar iekārtām. Tāpēc šie saldumi ir radīti Taviem īpašajiem mirkļiem! Katra no Mākslas sērijas konfektēm ir ar savu „odziņu” un raksturu – nobaudi to!

 

JAUNUMS!

Teātris

No manām pilnām rokām

Birst pērles, dimanti,

Un aplaimot es spētu

Pat visu pasauli!

/ Aspazija/

Marcipāna un biskvīta konfektes, glazētas ar piena šokolādi. Iejūties gardēža lomā, izgaršojot marcipāna un biskvīta izsmalcināto garšas saspēli. Teātra konfektes sastāvā ir augstvērtīgais marcipāns, kas ir tīra mandeļu masa un pūdercukurs. Tajā ir visas mandeļriekstu vērtīgās īpašības. Kopā ar augstākās kvalitātes šokolādi no Beļgijas šīs konfektes sniedz īpašu garšas baudījumu. Šīs konfektes garšo arī tiem, kas nav Marcipāna cienītāji, konfektēm ir brīnišķīga piena šokolādes un biskvīta pildījuma garša!

 

 

Tango 

Marcipāna un aromātiskās augļu želejas (aveņu, greipfrūtu, ābolu) konfektes, glazētas ar melno šokolādi. Baudot krāsaino marcipāna-želejas konfekti, domās laidies Tango dejas ritmā. Tās sastāvā ir augstvērtīgais marcipāns, kas ir tīra mandeļu masa un pūdercukurs. Tajā ir visas mandeļriekstu vērtīgās īpašības. Marcipāns ir bagāts kalcija un magnija avots, kā arī satur daudzus mikroelementus un vitamīnus, īpaši A,B,E. Mandeļrieksti ir ieteikti kā skaistuma un jaunības avots. Kopā ar dabīgām želejām, šī konfekte būs īpaša!

 

Reklāma
Reklāma

 

Poēzija 

Vīģes, aprikozes, mango, ķirši, dzērvenes, āboli, rozīnes – 7 žāvēto augļu buķete ar Jamaikas rumu, glazēta ar balto šokolādi. Izbaudi garšu lidojumu ar Poēzijas konfektēm, kuras sastāvā ir augstvērtīgi žāvēti augļi – viens no visvērtīgākajiem produktiem, kas nepieciešams cilvēka organismam. Žāvēti augļi satur kāliju, kalciju, magniju, dzelzi un citas minerālvielas, kā arī ir viegli uzņemami ogļhidrāti, praktiski nesatur taukus un olbaltumvielas. Žāvēti augļi spēj ilgu laiku saglabāt vērtīgas īpašības un cauru gadu kompensēt vitamīnu trūkumu organismā.  Kopā ar balto šokolādi būs īsts baudījums!

 

 

Music  

Piena šokolādes, lazdu riekstu masas un vafeļu pārslu kraukšķīgās bumbiņas glazētas ar melno šokolādi. Izbaudi nesteidzoties šīs īpašās garšu nianses konfektē Music, kuras sastāvā ir piena šokolāde un lazdu riekstu masa ar kraukšķīgu vafeļu gabaliņiem, kas satur daudz olbaltumvielu un B grupas vitamīnus. Savukārt šokolāde ir kā enerģijas avots un tai tiek piešķirtas arī ārstnieciskās īpašības, jo tās sastāvā ir teobromīns, kas sniedz baudas un laimes sajūtu, uzlabo garastāvokli.

 

 

 

Šokolādei ir augsts kakao saturs, tāpēc tā ir antibakteriāls līdzeklis, kas nodrošina smaganu veselību un nebojā zobus! Melnā šokolāde kā antioksidants pasargā sirdi un smadzenes no brīvo radikāļu  kaitīgās iedarbības. Gadsimtiem seni raksti vēstī, ka šokolādes lietošana uzturā dod spēku, enerģiju, veselību, ticību, pārliecību, kaisles un mīlestības sajūtu. Tā noņem nogurumu, attīsta laimes hormonu.

 

Ieprieciniet savus mīļos un tuvos cilvēkus, uzdāvinot viņiem dabīgus saldumus, no vietējā ražotāja.

Šīs jaunās Mākslas sērijas dāvanu kastītes varēs iegādāties mūsu firmas veikalos:

Skrīveros, Daugavas ielā 82, Rīgā, Kalnciema ielā 32 a, t/c "Origo", un Jelgavā t/c "Pilsētas Pasāža", kā arī pie mūsu tiešās tirdzniecības menedžeriem.

 

Papildu informācija mūsu mājas lapā: www.skriverusaldumi.lv, kā arī zvaniet vai rakstiet: Dace Vītoliņa, SIA "Skrīveru Saldumi" mārketinga speciāliste, mob. 29377817,

e-pasts dace.vitolina@skriverusaldumi.lv