Viņi atmodināja čellus, skatuvi, skatītāju aplausus un sirdis

Latvijā ar koncertiem, šoviem un izrādēm kā ar bitēm – nekad nevari zināt, vai, sēžot skatītāju pilnajā zālē, pie sevis klusiņām nešņukstēsi, ka labāk taču varēji palikt mājās, netriekties šurp un netērēt savu naudu...

FOTO: Mammamuntetiem.lv


Taču viena vērība ir un paliek nemainīga – čellu trio „Melo-M”! Gadu no gada draugi un paziņas man stāstījuši, ka viņu koncerti ir nudien reibinoši, un nu piedzīvoju to pati – vakar Kongresu namā notikušajā „Melo-M” koncertā Jaunaisgads.lv.

Čells. Trīs čelli. Kāds teiks – vai tiešām ar tiem var aizpildīt visu koncertu? Var. Vismaz Kārlis Auzāns ar savu komandu. Jo viņi dzirksteļo un repertuāru veido gudri – tikai no pasaules hitiem, kam kājas pašas grib dancot līdzi.

Viņi atmodināja čellus, skatuvi, skatītāju aplausus un smaidus. Un sirdis. Pēc pēdējā skaņdarba zāle stāvēja kājās, plaudēja un nemaz negrasījās doties prom, sak, spēlējiet! Un viņi spēlēja.

 

Netālu no manis koncertā sēdēja kundzīte - šķita, ka ar bargu, nekustīgu skatu. Bet koncerta beigās viņas seju bija pārņēmis līksms un plats smaids...

 

Reklāma
Reklāma

Neliels mūzikas gabaliņš



Sirsnīgs paldies māksliniekiem!

Autore: Inga Akmentiņa-Smildziņa, mammamuntetiem.lv vadītāja