Akcijā "Sasildīsim sirsniņas" cer palīdzēt 500 bērniem

 

Labdarības organizācija "Palīdzēsim.lv" jau ceturto gadu aicina sagaidīt svētkus, dāvājot prieku citiem - piedaloties akcijā "Sasildīsim sirsniņas!". Akcija tiek organizēta, lai piepildītu vairāk nekā 500 bērnu un jauniešu sapņus par Ziemassvētkiem kā gaišuma, siltuma un mīļuma pilniem svētkiem.

Ikvienam īpašā akcijā ir iespēja palīdzēt 500 bērniem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ikvienam īpašā akcijā ir iespēja palīdzēt 500 bērniem.

 

Palīdzēt 500 sociālā riska vai speciālo skolu bērniem 

Akcijas laikā ir plānots savākt ziedojumus un dāvaniņas organizācijas aprūpē esošajiem vairāk nekā 500 bērniem un jauniešiem, kuriem ikdienā ir nepieciešams līdzcilvēku atbalsts. 

Tie ir bērni un jaunieši ar veselības problēmām, daļa no tiem nāk no audžu vai sociālajam riskam pakļautajām ģimenēm, vai mācās speciālajās skoliņās - Raiskuma, Zālītes, Carnikavas u.c. Šie bērni un jaunieši ir dažādi.

 

Citam ir paveicies vairāk un ir rūpīgi un gādīgi vecāki, kuri šobrīd nevar atļauties sarūpēt dāvanas saviem mīļajiem. Citam sirds siltums un sapratne šajos svētkos jāmeklē citur - ārpus mājas. Vēl kādam tās ir veselības problēmas, kuras nevaram, protams, atrisināt uzreiz, taču varam sagādāt prieku un pārsteigumu svētkos! 

 

Tāpat kā iepriekšējos gados, ziedotie līdzekļi tiks izlietoti dāvanām un bērnu kārotākajam sapnim - "Līvu Akvaparka" apmeklējumam.

Organizācija " Plīdzēsim.lv" aicina uzņēmumus piedalīties svētku radīšanā un izvietot ziedojuma kasti dāvanām savā uzņēmumā, iepriekš sazinoties ar organizācijas pārstāvjiem. 

 

Sīkāka informācija par to, kā palīdzēt bērniem un jauniešiem: www.palidzesim.lv .

Reklāma
Reklāma

13. decembrī plkst.17 labdarības organizācija "Palīdzēsim.lv" sadarbībā ar radošo apvienību jauniešiem "TREPES" un "IMKA Latvija" aicina uz "Ziemassvētku labo darbu darbnīcu" un foto izstādes atklāšanu. Tirdzniecības centra "Origo" un VAS "Latvijas Dzelzceļš" galvenajā zālē ikviens varēs piedalīties radošajās darbnīcās un piedalīties foto izstādes atklāšanas svētkos, lai fotogrāfijās varētu aplūkot tos bērnus un jauniešus, kuriem jau ir izdevies palīdzēt un kuriem līdzcilvēku atbalsts nepieciešams joprojām. 

Līdz 22.decembrim dažādos radošo darbnīcu laikos par svētku sajūtām gādās vairāki mākslinieki - Valters Frīdenbergs, Liene Šomase, Mārtiņš Ruskis, "Dziedošās Dvīnes", Jogita Pūpola un Kašers, Vita Baļčunaite un citi.

 

Papildus radošajām darbnīcām un foto izstādei, par ziedojumu būs iespēja nofotografēties ar iemīļoto mākslinieku, kā arī par ziedojumiem varēs iegādāties "Palīdzēsim.lv" aprūpē esošo bērnu un jauniešu darinātas skaistumlietiņas. Aicinām arī iepriecināt bērnus, jauniešus vai vecos, vientuļos ļaudis un nogādāt dāvaniņas "Labo darbu darbnīcā".

 

Lai mīļu, gaišu domu bagāts Jums un Jūsu mīļajiem šis Ziemsvētku gaidīšanas laiks! 

 

Materiāls tapis sadarbībā ar labdarības organizāciju "Palīdzēsim.lv".