Topinambūru pankūkas

Gatavām pankūkām uzkaisa rīvētu sieru.

FOTO: Shutterstock.com

Topinambūrus nomizo, apslaka citronu sulā (lai nekļūtu melni), rīvē uz rupjās rīves, uzkaisa sāli, ļauj atsuloties, tad izkāš, pievieno olu, garšvielas un samaisa. Pannā uzkarsē eļļu, liek ar karoti topinambūru masu un cep brūnas pankūciņas. Gatavām uzkaisa rīvētu sieru un ļauj izkust. Pasniedz ar krējumu vai majonēzi. Garša līdzīga ceptiem kartupeļiem. Pankūku masai var pievienot miltus.

 

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Topinambūri
  • Olas
  • Garšvielas pēc gaumes un garšas
  • Siers
  • Eļļa cepšanai