Piesakies iepirkšanās testam Ls 30,00 vērtībā! Iepērkamies interneta veikalā e-maxima.lv

Ja dzīvo Rīgā, Jūrmalā, Mārupē, Ķekavā, Garkalnes novada Amatniekos, Baltezerā, Langstiņos, Priežlejās, Sunīšos vai Sužos, tev ir lieliska iespēja pieteikties, lai piedalītos eksperimentā un 30,00 LVL vērtībā iepirktos interneta veikalā www.e-maxima.lv, un izmēģinātu mājas piegādes pakalpojumu!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kas var pieteikties? Testam var pieteikties Rīgas, Jūrmalas, Mārupes, Ķekavas, Garkalnes novada Amatnieku, Baltezera, Langstiņu, Priežleju, Sunīšu un Sužu iedzīvotāji.

Kur jāpiesakās? Pieteikumus līdz 9. decembrim (ieskaitot) sūti uz audra@mammam.lv.

Kas jāraksta pieteikumā? Neliels apraksts par sevi, savu ģimeni, dzīvesvieta, tālruņa numurs.
Kā notiks testēšana? 10. decembrī tiks noteikti 3 pakalpojuma izmēģinātāji - eksperimenta dalībnieki, kuri 30 LVL vērtībā varēs iepirkties interneta veikalā www.e-maxima.lv un preces saņemt mājās. Katram testa dalībniekam 1 nedēļas laikā būs jāiepērkas interneta veikalā www.e-maxima.lv un jāaizpilda novērtējuma anketa.

Kas jāņem vērā? Ja piesakies testam, ņem vērā, ka tev jābūt reģistrētam mammamuntetiem.lv lietotājam, kā arī jābūt gatavam pēc testa dalīties iespaidos par iespēju iepirkties interneta veikalā www.e-maxima.lv un preču piegādi mājās.

 
SKATIES VIDEO UN NOSKAIDRO, KĀ VAR IEPIRKTIES INTERNETA VEIKALĀ E-MAXIMA!



Kādas ir pārtikas un saimniecības preču iegādes internetā priekšrocības?
Jau gandrīz gadu darbojas www.e-maxima.lv - Latvijā pirmais interneta lielveikals, kas piedāvā visplašāko pārtikas, pirmās nepieciešamības rūpniecības un saimniecības preču sortimentu. Šobrīd sortimentā ir vairāk nekā 21 000 preču. Interneta veikalam izveidojies stabils klientu loks, kas arvien paplašinās. Klientu vidū ir gan jaunās māmiņas, kuras ar savu jaundzimušo bērniņu nevēlas apmeklēt publiskas vietas, gan ģimenes, kas izvēlas pavadīt laiku aktīvi veltot to saviem hobijiem, nevis iepērkoties, gan cilvēki, kas vienkārši novērtējuši interneta iepirkšanās ērtības – preču izvēli neizejot no mājas un piegādi līdz pašām namdurvīm.
Nozīmīgi, ka e-Maxima klientiem ir iespēja reģistrēt savu PALDIES karti, lai, arī iepērkoties interneta lielveikalā, par katru pirkumu varētu krāt punktus veikalu tīkla Maxima lojalitātes programmā.

Reklāma
Reklāma


Kādas īsti ir galvenās priekšrocības, ko sniedz pārtikas, saimniecības un rūpniecības preču iegāde internetā?
   - Laika ietaupījums, ko iespējams veltīt sev un ģimenei, sevis un bērnu izklaidēm un izglītošanai, vai vienkārši atpūtai.
   - Ērtības, jo iepērcies neizejot no dzīves vietas vai biroja, nepavadi lieki laiku dodoties uz veikalu, kā arī nav nepieciešams nest smagos iepirkumu maisus. Pie kam, ja pasūtījums veikts līdz plkst. 13:00, produkti tiek piegādāti jau tajā pašā dienā! E-Maxima pārstāvji tos nodrošina līdz pašām namdurvīm, neskatoties uz to, vai cilvēks dzīvo privātmājā vai daudzdzīvokļu mājas augšējā stāvā. Tādēļ daudzi pasūtījumos iekļauj preces, kuru svars ir visai ievērojams un kuras var lietot ilgstoši, piemēram, dzeramo ūdeni un veļas pulveri.
   - Taupīgāka iepirkšanās, jo netiek iegādātas liekas lietas jeb impulsa pirkumi, kas bieži vien tiek veikti esot veikalā.

Galu galā tas ir izdevīgi, jo ja plāno savus pirkumus pāris dienām vai nedēļai uz priekšu un veic pirkumu virs 19,99 latiem, tad piegāde ir bez maksas. Uz e-Maxima iegādātajiem produktiem attiecas visas atlaides, kas tiek konkrētajā periodā piedāvātas veikalos Maxima.
Jāatzīmē, ka visi pasūtījumi tiek komplektēti veikalā Maxima XXX Slokas ielā 115.
Taču noteikti katrs atradīs vēl kādu savu ieguvumu, tāpēc aicinām pieteikties e-Maxima organizētajam eksperimentam un atklāt e-Maxima piedāvātās priekšrocības. Aicinām arī sekot līdzi eksperimenta dalībniekiem un atsauksmēm!
 

Ieskaties: www.e-maxima.lv