Cūka dārzeņos

Pasniedz ar rīsiem, vārītiem kartupeļiem vai salātiem.

Cūķgaļai pievieno seleriju

FOTO: Shutterstock.com

Cūķgaļai pievieno seleriju

Cūkas kakla karbonādi sagriežam kumosa gabaliņos un liekam katliņā apcepties. Tad sagriežam dārzeņus, ko liekam klāt pie gaļas. Varam likt klāt veselas, bet labāk sagriezt smalkāk žāvētās aprikozes. Visu sautējam uz lēnas uguns, lai dārzeņi atdotu savu sulu un mums nebūtu jālej klāt ūdens - gaļa gatavotos dārzeņu buljonā. Garšvielas liekam paši pēc savas gaumes.
Pasniedz ar rīsiem, ja neliek klāt kāli, tad var pasniegt pie vārītiem kartupeļiem vai svaigiem salātiem.
 

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Cūkas kakla karbonāde - 1.kg
  • Burkāni - 2-3.gab.
  • Puravs - 1.gab.
  • Kātu selerijas - 3.kāti
  • Sakņu selerija - 1.gab.
  • Paprika - 2.gab.
  • Tomātu pārslas - 2.ēd. karotes
  • Žāvētas aprikozes - 2.saujas
  • Garšvielas.'pēc patikas
  • Ja patīk tad var pielikt arī kāli