Tēti ar bērnu ratiņiem iespiež tramvaja durvīs. VIDEO

Pēdējā laikā mammamuntetiem.lv visai bieži saņem vecāku stāstus, kā viņi paši vai viņu bērnu rati iespiesti sabiedriskā transporta durvīs. Un šeit stāsts par to, kā tramvaja durvīs iespiests tētis un viņa bērns ratiņos... Par laimi, fiziski neviens nav cietis.

FOTO: Mammamuntetiem.lv



Sestdien dienas vidū tēvs vedis mājās savus divus mazgadīgos bērnus. Vīrietis braucis 11. maršruta tramvaja pēdējā vagonā, kas bijis pustukšs. Vispirms vīrietis izcēlis pa aizmugurējām tramvaja durvīm vecāko bērnu un kāpis pakaļ mazulim, kas atradās ratos. Brīdī, kad vīrietis ar bērna ratiņiem bija durvīs, tās aizvērušās, tramvajs sācis braukt un nobraucis vairākus metrus. Vīrietis izlecis no braucoša tramvaja jau pie luksofora.

Māte slavē mazo dēlu, kurš nesadomāja skriet uz ielas vai sliedēm pakaļ tēvam. Arī jaunākā atvase incidentā nav cietusi.

Aculiecinieki stāsta, ka tramvaja vadītāja brīdī, kad taisījusi ciet durvis, runājusi ar kādu cilvēku, iespējams, tāpēc nav sadzirdējusi vīrieša palīgā saucienus un neredzēja, ka kāds iesprūdis durvīs.

Uzņēmums „Rīgas satiksme” šo gadījumu pašlaik izmeklē.

Skatieties video: Tramvaja durvīs iespiež tēvu ar bērnu ratiņiem (TV3 „Bez Tabu”)

Reklāma
Reklāma