Piena produktu zīmolam "RASA" jauni produkti un jauns, skaists iepakojums

AS "Rīgas piena kombināts" un AS "Valmieras piens" apvienotais uzņēmums "Food Union" pilnībā atjaunojis piena produktu zīmolu "RASA" pārdošanai Latvijas un Krievijas tirgos. "RASA" piedāvās augstākās kvalitātes piena produktus bez konservantiem jaunos produktu veidos, ar nebijušām garšām, svaigāku izskatu un ērtākos iepakojumos.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ar atjaunoto zīmolu "RASA" Latvijas tirgū tiks piedāvāti jau iecienītie piena produkti – piens, kefīrs, biezpiens, saldais krējums, jogurts un sviests, kā arī mazāk pazīstamie – paniņas ar netradicionālām garšām un krēmsieri. Īpašs jaunums piena un kefīra grupā ir nestandartizētais pilnpiens ar nenormētu tauku saturu (3,5-4,5% tauku saturs) un pilnpiena kefīrs (3,5-4,5% tauku saturs).



Latvijā RASA produkti tiks piedāvāti jaunos iepakojuma risinājumos – ērtākam produkta patēriņam piens, kefīrs, jogurts un paniņas kartona iepakojumos tiks piedāvātas ar lielāku korķi. Savukārt pircēji, kuriem svarīgi iegādāties svaigus piena produktus nelielam, bet biežam patēriņam, novērtēs piena, kefīra un paniņu mazos (0,5l) iepakojumus, saldā krējuma mazo (0,2l) iepakojumu, kā arī sviesta mazo (100g) iepakojumu.



“Piena produktu patēriņa tirgus pēdējos gados ir nepārprotami virzījies dabīgu un kvalitatīvu produktu virzienā. Jaunā RASA produktu grupa ir mūsu atbilde šai tendencei. Jau klasisko piena un kefīra līniju papildina pilnpiens un pilnpiena kefīrs, savukārt paniņas ar dažādām garšām ir vieglāka kefīra vai dzeramā jogurta versija, bet krēmsieri – vieglāka un maigāka klasiskā kausētā siera alternatīva. Mūsuprāt, šie produkti iegūs veselīgu un kvalitatīvu piena produktu cienītāju simpātijas. Plānojam, ka RASA produktu grupas apjoms sasniegs 20% no kopējā AS Rīgas piena kombināts piena produktu portfeļa Latvijas tirgū,” stāsta Inese Eglīte, Food Union mārketinga direktore Baltijas valstīs.
 
"RASA" krēmsieru un sviestu ražos pilnīgi jaunas ražošanas un fasēšanas līnijas. Krēmsieru gatavošanai iegādātas pasaulē vadošo ražotāju iekārtas – vācu kompānijas "Westfalia" ražošanas līnija un "Waldner" fasēšanas līnija. Sviests tiks gatavots amerikāņu kompānijas "SPX" ražošanas līnijās un vācu kompānijas "Oystar Benhil" fasēšanas iekārtās. Piens, kefīrs, paniņas, saldais krējums, jogurts, kausētais siers un puscietais siers tiks ražoti, izmantojot jau esošās "Food Union" ražošanas iekārtas.

Reklāma
Reklāma


"Food Union" ir apvienoto uzņēmumu AS "Rīgas piena" kombināts un AS "Valmieras piens" jaunais nosaukums, kas atspoguļo jaunu darbības filosofiju un vērtības, kuru pamatā ir jaunrade, radoša pieeja produktu izstrādē, vēlme pastāvīgi meklēt jaunas idejas un izvirzīt ambiciozus plānus. "Food Union" šobrīd kopumā ir vairāk nekā 600 darbinieki, uzņēmuma apgrozījums pārsniedz 100 miljonus eiro gadā. "Food Union" ražotnes iepērk pienu no vairāk nekā 400 Latvijas zemnieku saimniecībām un piena ražotājiem.