Aktuāli tiem, kuri vēlas studēt ārzemēs: seminārs par studijām ārvalstīs jau 15.oktobrī

Atklājot jauno pieteikšanās sezonu studijām ārvalstīs, „Dream Foundation” aicina uz pirmo atklāto semināru, lai informētu par nosacījumiem, kas jāņem vērā, piesakoties augstskolu programmām ārpus Latvijas. Seminārs notiks 2012. gada 15. oktobrī, plkst. 17:00, Rīgas Ekonomikas augstskolā (Strēlnieku 4a), 503. auditorijā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jaunā studiju sezona sāksies 2013. gada rudenī un pirmais pieteikšanās termiņš ir jau 2013. gada 10. janvārī. Līdz minētajam datumam ir jāizdara izvēle par potenciālajām studiju vietām Zviedrijā un Lielbritānijā. Tādēļ tiem jauniešiem, kas interesējas par studēšanu ārvalstīs, jau laicīgi jāiegūst informācija par to, ar kādām prasībām un pieteikšanās kārtību rēķināties ārvalstu augstskolās.

Par plānoto stāsta „Dream Foundation” pārstāve Latvijā Liza Nabatova „Uzsākot jauno pieteikšanās sezonu mēs esam sarūpējuši īpašu pasākumu - semināru par studijām Nīderlandē. Tā ir valsts, kas kā studiju galamērķis jauniešu vidū ar katru gadu kļūst aizvien populārāka. Tādēļ šis seminārs sniegs plašu informāciju par studijām Nīderlandē un būs īpašs ar to, ka ar savu pieredzi dalīsies Hanze University Groningen 2. kursa studente no Latvijas”.

Nīderlandē studēt gribētājus pieteikties aicina: „Saxion University of Applied Sciences”, „HZ University of Applied Sciences”, „Wageningen University”, „Hanze University of Applied Sciences”, „Windesheim Honours College”, „Avans University of Applied Sciences”, „Stenden University of Applied Sciences”, „Erasmus University Rotterdam – HIS”, „Hague University of Applied Sciences”, „Fontys University of Applied Sciences”, „Rotterdam Business School”, „VU University Amsterdam”.

Caur „Dream Foundation” tīklu var pieteikties studijām gan bakalaura, gan maģistra studiju programmās 20 pasaules valstīs (Austrijā, Beļģijā, Kanādā, Čehijā, Vācijā, Dānijā, Igaunijā, Spānijā, Francijā, Apvienotajā Karalistē, Ungārijā, Īrijā, Itālijā, Lietuvā, Malaizijā, Nīderlandē, Krievijā, Zviedrijā un ASV).

Pašreizējais piedāvājuma klāsts aptver vairāk kā 70 pasaules augstskolas un 3060 dažādas studiju programmas. Pateicoties vienotai on-line platformai, interesentiem ar vienu pieteikumu ir iespēja pieteikties vairākām ārvalstu augstskolām vai studiju programmām vienlaicīgi.

Reģistrācija semināram mājas lapā:
www.dreamfoundation.eu

Aicinām reģistrēties savlaicīgi, jo vietu skaits ierobežots!

Reklāma
Reklāma