Dejas nepieciešamas tava bērna vispārējai attīstībai!

Dejošana ir ne tikai skaista un gracioza nodarbe, tā ir vērtīga arī bērna vispārējai attīstībai.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Baleta pulciņš (4 – 6 gadi)
Ja Tavam mazajam ir 4 gadi, arī viņš var uzsākt pozitīvās kustību nodarbības! Šajās nodarbībās prinči un princeses pirmkārt, apgūs smaidu uz lūpām, ka viņi ir ĪPAŠI!
Un tad, deju nodarbībās liela uzmanība tiks vērsta pareizas stājas un grācijas veidošanai, muskuļu stiepšanai un nostiprināšanai, ķermeņa elastības, kustību koordinācijas, kā arī mūzikas un ritma izjūtas attīstībai.
Nodarbības laiks tiek dalīts divās daļās:
1. partera daļa, kur visi vingrinājumi tiek izpildīti sēžot vai guļot uz grīdas;
2. daļā kustība notiek telpā.
Pakāpeniski partera daļa tiek aizvietota ar vingrinājumiem pie stieņa. Nodarbībā tiek izmantoti arī improvizācijas un spēles elementi, kas palīdz bērnam izpaust sevi kustībā un iepazīt savu ķermeni.
Pirmdienās un Trešdienās 18.00 – 19.00
Maksa 20.00 LVL!


Zumba mazajiem (4 – 6 gadi)
Zumbatomic Bērniem patīk lēkāt, šūpoties, valstīties un trakot mūzikas pavadībā, īpaši kopā ar saviem draugiem. Šogad jaunums mūsu studijā ir Zumbatomic unikāla Zumbas programma piemērota attiecīgā vecumposma psiholoģijai un fizioloģijai. Zumbatomic nodarbības palielina koncentrēšanās spējas un pašapziņu, uzlabot koordināciju. Tas ir "forši
un ļoti jautri", tā saka bērni.
Otrdienās un Ceturtdienās  17.00 – 18.00
Maksa 20.00 LVL!


Deju nodarbības bērniem (7 – 11 gadi)!
Lielajiem bērniem (7 – 11 gadi) – lieliskas nodarbības koordinācijas attīstībai, ķermeņa un ritma izjūtas pilnveidošanai –, Latino, Klasika, dažādas deju horeogrāfijas, kas piemērotas gan priekšnesumiem, gan savam priekam.
Kustību valoda. Tā ir dabisko kustību valodas attīstīšana caur deju. Bērniem vairāk kā pieaugušajiem raksturīgi kustēties un izturēties dabiski. Šādas kustības ir visveselīgākās ķermenim, jo neierobežo to tālāko attīstību. Ar nodarbību palīdzību bērnam pavērsies brīvs skats uz apkārtējo pasauli, kā arī uz saviem vienaudžiem, turklāt ir daudz interesantāk iepazīt citus caur sevi.  Mācoties konkrētas deju kustības, tiks izmantota iztēle un bērna prāts, radot pašu deju pilnvērtīgu un piesātinātu.
Nodarbības notiek Pirmdienās un Trešdienās, 17.00 – 18.00.
Latino dejas. Nodarbībās tiek apgūtas dažādas Karību jūras salu / latino dejas (Salsa, Ča ča ča, Regetons utt.), kas nodrošinās pozitīvu un vienkāršu dejas apgūšanas procesu. Šajās nodarbībās galvenā ir pati DEJA, ko neierobežo ne mūzika, ne konkrētas dejas noteikumi, tādā veidā bērns iemācās improvizēt ar deju un radoši domāt.
Nodarbības notiek Otrdienās un Ceturtdienās, 17.00 – 18.00.

Mēneša maksa par nodarbībām:
- par deju nodarbībām 2x nedēļā 20 Ls;
- par deju nodarbībām 3x nedēļā 30 Ls.
- par deju nodarbībām 4x nedēļā 37 Ls.
Lai  varētu kontrolēt dejotāju skaitu grupā, nesagādātu Jums liekas neērtības un nerastos pārpratumi,  lūgums pieteikties iepriekš! 

Reklāma
Reklāma


Seko "studioX1"  arī sociālajos tīklos –
Draugos lapa – http://www.draugiem.lv/studiox1nianse1/
Facebook profils – http://www.facebook.com/studiox1
Twitter – https://twitter.com/#!/studiox1_nianse


www.studiox1.lv
mob.28351811
studiox1@studiox1.lv

Studijas adrese: Kaļķu iela 24, Vecrīga