"Paranit" - līdzeklis Nr. 1 cīņai ar utīm

Jebkurš no mums var inficēties ar utīm, lai gan biežāk tās sastopamas bērniem. Galvas utis izplatās no cilvēka uz cilvēku tieša kontakta ceļā jeb saskaroties ar galvām, kā ari kopīgi lietojot tādus priekšmetus kā šalle, ķemme, cepure, riteņbraucēja ķivere utt.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Inficēšanās ar utīm bērnudārzos ir ļoti izplatīta, jo bērniem patīk veidot savā starpā ciešu kontaktu. Periodiski utu invāzija skar arī skolas vecuma bērnus. Utis labi jūtas gan garos, gan īsos matos. Tās dod priekšroku tīriem, nevis netīriem matiem.

Kāpēc "Paranit" ir tik īpašs?
"Paranit" aerosols nesatur insekticīdus. "Paranit" iedarbojas uz utīm mehāniski, iekļūstot to elpošanas ceļos. Tās iet bojā no asfiksijas un atūdeņošanās.
"Paranit" ir efektīvs vienmēr. Pateicoties jaunajam iedarbības veidam, utīm pret "Paranit" neveidojas rezistence. Tāpēc tās iznīcina utis un gnīdas vienmēr.
"Paranit" ir viegli un ērti lietot. Pateicoties aerosola formai, jūs vara "Paranit" izsmidzināt tieši tik, cik jums vajag, un tur, kur tas nepieciešams. "Paranit" iedarbojas jau 15 minūšu laikā.

 

SKATIES VIDEO!

Reklāma
Reklāma


Kā nodrošināt veiksmīgu ārstēšanu?
"Paranit" aerosolu ir viegli lietot, un tas ir ļoti efektīvs. Pirms sākat ārstēšanu, paturiet prātā, ka vispirms jāpārbauda mati visiem ģimenes locekļiem. Nav jēgas ārstēt vienu ģimenes locekli, ja neplānojat veikt tādu pašu ārstēšanu citiem inficētajiem ģimenes locekļiem. Ļoti īsā laika posmā notiks atkārtota inficēšanās ar utīm. Tāds taču nav jūsu mērķis?
Ārstēšana jāveic divos posmos. Ja jūs veicat matu apstrādi ar "Paranit" šodien, tad pēc 9 līdz 10 dienām atkārtojiet to vēlreiz. ne vairāk un ne mazāk. Šāds laika periods ir nepieciešams, jo tas ir saistīts ar uts dzīves ciklu.

Kā "Paranit" atšķiras no insekticīdiem?
Salīdzinot ar insekticīdiem, "Paranit" iedarbojas uz utīm mehāniski. Tā kā "Paranit" aerosolam nav ķīmiskas iedarbības, utīm nevar veidoties rezistence pret "Paranit".

Cik cilvēkiem pietiek ar vienu "Paranit" flakonu?
Ar vienu "Paranit" flakonu pietiek līdz 8 lietošanas reizēm. Tā kā vienam cilvēkam ir nepieciešama divreizēja apstrāde, tad ar vienu flakonu var pietikt līdz 4 cilvēkiem. Cilvēku skaits ir atkarīgs no matu biezuma un garuma.
Apstrādājot īsus matus (līdz ausīm), ar vienu flakonu "Paranit" pietiek 6 līdz 8 lietošanas reizēm. ja Jums ir vidēji gari mati (ne garāki kā līdz pleciem), tad ar šo flakonu jums pietiks vidēji 4 līdz 6 lietošanas reizēm. Garo matu īpašniekiem (ja mati ir pāri pleciem) ar vienu flakonu pietiks 2 līdz 4 lietošanas reizēm. Pārliecinieties, ka jūs apstrādājat ar "Paranit" matus visā to garumā.

 

Ieskaties: www.omega-pharma.lv