Audzināsim drošus bērnus nedrošā pasaulē!

Vai Jūsu bērns zina kas ir svešinieks? Vai Jūsu bērns māk nosaukt Jūsu un palīdzības dienesta tālruni? Vai Jūsu bērns zina, kā rīkoties situācijā, ja kāds svešinieks lūdz viņam doties līdzi? Vai Jūsu bērns māk atšķirt labos pieskārienus no sliktajiem un slepenajiem? Tie ir tikai daži no jautājumiem, uz kuriem, ne vienmēr paši vecāki zina, kā bērnam saudzīgā veidā atbildēt, tāpēc atbildes sniegs Džimba, speciāli radīts tēls, kurš palīdzēs atpazīt situācijas, kurās varētu draudēt briesmas. Un kas ir svarīgi, viņš zina gandrīz visas ļaunās svešinieku viltības, tādēļ ir gudrāks par viņiem! Līdz ar to, Jūsu bērni varēs justies droši lielajā un reizēm tik nedrošajā pasaulē!

Publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto

Metodes, ar kurām darbosimies Džimbas skoliņā ir pārbaudītas un darbojas efektīvi! Sarežģītas un mulsinošas lietas tiek pasniegtas vienkārši un dabiski! Bērni mācīsies ar prieku, kļūs gudrāki, pārliecinošāki un drošāki!
Džimbas skoliņa sniegs zināšanas ne tikai pašiem bērniem, bet arī vecākiem, kas skoliņas noslēgumā vēros, ko bērni ir apguvuši, kopā ar bērniem pildīs dažādus uzdevumus speciālistu vadībā, kā arī vingrināsies ar bērnu runāt par dažādiem drošības aspektiem saskarsmē ar cilvēkiem. Ieguvēji būs gan bērni, gan vecāki!


Aicinām Jūs pieteikt savus bērnus uz Džimbas drošības skoliņām, kuru laikā bērni apgūs sev tik būtiskās prasmes personiskajā drošībā  attiecībās ar citiem cilvēkiem.

 

Skoliņas notiks Rīgā, Cieceres ielā 3a,  Centra „Dardedze” telpās. Skoliņas vadīs īpaši sagatavoti speciālisti, kas caur dziesmām, rotaļām, filmām un dažādām aktivitātēm ievedīs Jūsu bērnus drošības noteikumu pasaulē!


Dalības maksa vienam bērnam 50,- Ls. Bērniem tiek nodrošināta divreizēja ēdināšana – rīta uzkodiņa un pusdienas.
1. Džimbas drošības skoliņa notiks:  no 02.06. – 05.06.2009. pl.09.00 – 13.00  (latviešu valodā)                 
2. Džimbas drošības skoliņa notiks:  no 09.06. – 12.06.2009. pl.09.00 – 13.00 (krievu valodā)
3. Džimbas drošības skoliņa notiks: no 30.06. – 03.07.2009. pl.09.00 – 13.00 (latviešu valodā) 

Reklāma
Reklāma

                
Izvēlieties, kurš ir vispiemērotākais laiks Jūsu ģimenes plānotājā, un piesakiet savu bērnu vai nu rakstot uz e-pasta adresi: ilze.bartkevica@gmail.com vai zvanot pa tālruni 67600686, 29466413 Ilzei Bartkevičai. Pieteikuma anketa atrodama  www.dzimba.lv vecāku sadaļā.
Katrā skoliņā varēs piedalīties ne vairāk kā 20 bērni, tāpēc pasteidzieties un piesakiet savu bērniņu laicīgi!
Ja Jums ir kādi jautājumi, priecāsimies uz tiem atbildēt!

 

Ar cieņu,  centrs „Dardedze”