Pieredze: cik labi, ka vīram ir iespēja būt blakus dzemdībās

Vēlējos padalīties ar kolosālu pieredzi. :) Kad gaidījām savu pirmo bērniņu, konsulējos ar draudzenēm par ģimenes dzemdībām. Un diemžēl dažas māmiņas teica, ka nevēlētos, lai vīrs vai draugs piedalītos dzemdībās. Mani tas apbēdināja, jo es pati gribēju ģimenes dzemdības, bet vīrs sākumā nebija pārliecināts, vai viņš gribētu piedalīties...

Pieredze: cik labi, ka vīram ir iespēja būt blakus dzemdībās

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Izlēmām nevienu neklausīt, sekot savai sirds balsij, un tad mēs pieteicāmies uz vecāku pirmsdzemdību nodarbībām. Bijām ļoti laimīgi, kad pienāca tas skaistais brīdis, kad ieraudzīsim savu dēliņu. Bijām visi trīs kopā - es, mans mīļais vīrietis un mūsu dēliņš, kas vēl bija man puncī. :)


Mums gāja smagi un ilgi, bet vīrs man bija blakus un turējās braši. Visu laiku atbalstīja mani morāli un fiziski, deva padzerties, jautāja, vai ko vēlos. Glāstija mani un visu laiku turēja manu roku.

Pēc 15 stundām mēs abi ar vīru ieraudzījām mūsu Brīnumiņu - dēliņu. Mēs bijām tik laimīgi,
Tagad vēl aceros kaut pagājuši jau ir divi gadiņi, tas bija pats skaistākais, kas pasaulē var notikt, - bērniņa nākšana pasulē, pirmais raudieniņš. To vairs nekad nevar piedzīvot otreiz, tas ir skaisti un ļoti emocionāli.

Reklāma
Reklāma

Pat pēc tam, kad aizveda mani uz istabiņu, es biju eiforijā, laimīga, nedaudz apjukusi, ne ar ko nevar novērtēt to sajūtu, kad mīļais vīrietis ir blakus, nekas nav tā vērts! Nekāda nauda vai lieta, tapēc novēlu visām mīlošajām, jaunajām ģimenītēm izmantot to privilēģiju, ka ārsti ļauj piedalīties dzemdībās...
Veiksmi, jums visiem!