Sezonas noslēguma balle Dailes teātrī. Visi mīļi aicināti!

Atjaunojot tradīciju, 22. jūnijā pēc sezonas pēdējās izrādes „Džons Neilands”, Dailes teātris aicina uz sezonas noslēguma balli.

Foto: Sandra Pūga.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Sandra Pūga.

Balles sākums iecerēts plkst. 21.50, bet ballēties gribētāji aicināti priecāties līdz pat plkst. 3.00.

Sezonas noslēguma balli vadīs aktieri Intars Rešetins un Lauris Dzelzītis. Par muzikālo noskaņu un dejošanai piemērotu mūziku rūpēsies kapela „Usma”, kurā muzicē Juris Vaivods, Paulis Pētersons, Mārcis Kūlis, Zintis Žvarts, kā arī Ivo un Uģis Krūskopi. Ar muzikālajiem priekšnesumiem klātesošos priecēs aktieri Ieva Segliņa, Ērika Eglija, Artis Robežnieks, Ģirts Ķesteris, Jānis Paukštello, Intars Rešetins un Lauris Dzelzītis.

Balles gaitā tiks paziņoti skatītāju aptaujas rezultāti, ko noteiks aptauja, kurā skatītāji aicināti piedalīties līdz 21. jūnijam. Aizpildot anketas, kas pieejamas Dailes teātra foajē pirms izrādēm un izrāžu laikā, skatītāji aicināti atzīmēt sezonas labākos aktierus un izrādes. Skatītāju visaugstāk novērtētās izrādes režisors, kā arī labākā aktrise un aktieris dosies kruīza ceļojumā Rīga - Stokholma - Rīga De Luxe kajītē, baudot vakariņas kuģa zviedru galda restorānā un speciālas brokastis kuģa a la carte restorānā. Šo balvu dāvina kompānija TALLINK, kas ir vadošā kuģniecības kompānija Baltijas jūrā. Savukārt Dailes teātris pasniegs pārsteiguma balvas skatītājiem.

Balles īpašais notikums būs Teātra attīstības apvienības „Daile” rīkotā izsole, kurā tiks izsolīti unikāli Dailes teātra mākslinieku veidoti dizaina priekšmeti, kas tapuši no teātra repertuārā vairs neesošo izrāžu dekorāciju elementiem. Visi izsoles ienākumi tiks izmantoti nākamās sezonas pirmās pirmizrādes „Finita la comedia!” iestudēšanai.

Balles laikā būs baudāmi arī kafejnīcas īpašie piedāvājumi.

Biļetes uz izrādi „Džons Neilands” un tai sekojošo balli var iegādāties „Biļešu Paradīzes” kasēs un www.bilesuparadize.lv. To cenas ir no 8 līdz 20 latiem. Iespējams iegādāties biļetes tikai uz balli (Ls 7). Skatītāja kartes un abonementu īpašniekiem biļešu cena uz balli - Ls 5.
 

Reklāma
Reklāma