Grima kursi ikvienai sievietei!

Grima nodarbības, kurā ikviena sieviete apgūst, kā pati sevi var skaisti uzgrimēt, Gudro Sievu skolā ir īpaši pieprasītas un apmeklētāju slavētas. Tā kā atvaļinājumu laiks tuvojas beigām, komplektējam jaunu grima kursu grupu! 

Iemācies uzklāt skaistu grimu sev pati!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Iemācies uzklāt skaistu grimu sev pati!

Make-up kursos iegūtās prasmes un zināšanas lieti noderēs gan ikdienā, pošoties uz darbu, gan svētku reizēs, kad gribas izskatīties īpašai. Grimēšanos vari apgūt Gudro Sievu skolas kursos pie mūsu lieliskās grima mākslinieces un stilistes Baibas Grīnas, kas pucē arī seriāla "Ugunsgrēks" aktierus un dažādu TV šovu vadītājus.

Kursa noslēgumā katra dalībniece saņems Baibas Grīnas parakstītu apliecinājumu par kursu apmeklēšanu.

 

Piedāvājam padziļinātus kursus, kuros Tu iemācīsies uzklāt pati sev grimu gan ikdienai, gan svētku reizēm, kā arī uzzināsi sezonas aktuālās make-up tendences.

Pastāv iespēja apmeklēt TIKAI PILNU KURSU, kas sastāv no sešām nodarbībām (atsevišķi šīs nodarbības nepiedāvājam, jo vienas nodarbības laikā iemācīties uzkrāsoties nevar). Dalībnieku skaits katrā kursā būs nemainīgs turklāt ar katru dalībnieci strādās arī individuāli. Make-up noslēpumus un sezonas aktuālās tendences Tev mācīs grima māksliniece un stiliste Baiba Grīna.

 

Grima kursi notiek TREŠDIENĀS plkst. 18:00. Grupa jau uzsākusi savu apmācību!

Ja vēlies pieteikties nākošajai grupai, tad raksti uz baiba@mammam.lv

 

   

 

Grima kursu plāns: 

1. nodarbība. Iepazīšanās. Sejas kopšanas pamatnoteikumi, kosmētikas produktu analizēšana. Kādi produkti nepieciešami pilna grima uzklāšanai un kā tos izvēlēties? Jāņem līdzi savs kosmētikas maciņš! 

2. nodarbība. Grima veidošanas pamati. Noteiksim savu sejas formu un līnijas, kā arī ideālo uzacu formu. Grima veidošana dabiskos toņos.

3. nodarbība. Krāsu analīze, sezonu tipu iedalījums. Individuāla testēšana pēc krāsu paletēm – piemeklēsim katrai atbilstošākos dekoratīvās kosmētikas toņus. Mācīsimies saskatīt, kuri toņi akcentē Tavā sejā visskaistāko.

4. nodarbība. Mācāmies uzklāt grimu, kas veidots pēc individuālas krāsu paletes. Praktisks treniņš. Individuāla palīdzība un padomi.

5. nodarbība. Vakara un svētku grims. Praktiski mācāmies uzklāt grimu svētkiem un īpašiem gadījumiem.

6.nodarbība. Apgūstam 10 minūšu frizūras! Pašu spēkiem uzklāsim sev grimu un arī veidosim frizūru. Noslēgumā mini fotosesija pie fotogrāfa Mārtiņa Garā! Ikviena grima kursu absolvente saņems grima mākslinieces Baibas Grīnas parakstītu diplomu, kā arī skaistas bildes. 

Reklāma
Reklāma

 

 

Skaties bilžu galeriju no grima kursiem Gudro Sievu skolā!

 

Grima kursu maksa:

Ls 72 - maksājot uzreiz par visām nodarbībām (katra nodarbība par Ls 12)

 

Visas nodarbības notiek Brīvības ielā 40 (pagalmā) Gudro Sievu skolā

Vairāk informācijas: baiba@mammam.lv, 22472799 

 

TEVI VARĒTU INTERESĒT! Nodarbības Tavas pašapziņas stiprināšanai - Kā iemīlēt pašai sevi? (2 nodarbības)Nodarbība Mērķu apzināšanās un realizēšana (2 nodarbības) Tev palīdzēs saprast kā sapņus pārvērst realizējamos mērķos.

 

 

Grima kursus atbalsta EKO kosmētika BellaPierre:

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Nodarbībās cienāsim ar Dallmayr kafiju un maiznīcas Flora cepumiem