Kotletes no āboliem un burkāniem

Lieliska recepte veģetārai ēdienkartei.

FOTO: Shutterstock.com

Nepieciešami:
3 lieli burkāni
2 vidējie āboli
1 galda karote mannas
0,5 litra piena vai ūdens
Šķipsniņa cukura
rīvmaize


Pagatavošana:
Nomizotus burkānus sagriežam smalkos kubiciņos, vai arī sablenderēt tos virtuves kombainī.
Sautējam pienā vai ūdenī kamēr paliks mīksti.
Nomizojam ābolus, izgriežam tiem serdi un smalki sagriežam kubiciņos.


Pievienojam burkāniem un sautējam kamēr āboli un burkāni paliek mīksti un izveidojas viendabīga masa.
Pēc tam pieberam klāt mannu un šķipsniņu cukura. Samaisam un sautējam visu kopā vēl 2 minūtes.


Gatavo masu nedaudz atdzesējam, formējam kotletes un apveļam rīvmaizē.
Apcepjam eļļā. Kotletes gatavas!


Lai labi garšo!
 

 

Reklāma
Reklāma


 

 

Sastāvdaļas