Apgūsti, kā pareizi nēsāt mazuli slingā!

Šodien daudzi vecāki izvēlās nēsāt savus mazuļus bērnu pārnēsājamā lakatā jeb slingā. Tas atvieglo viņu ikdienu, palīdz pie izteikta mazuļa nemiera un vēdersāpēm, kā arī palīdz veidot vecākiem ar mazuli emocionāli ciešas un tuvas attiecības.

Vienreiz mēnesī ManiSlingi.lv notiks bezmaksas nodarbības jaunajiem vecākiem! Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Vienreiz mēnesī ManiSlingi.lv notiks bezmaksas nodarbības jaunajiem vecākiem! Publicitātes foto.

 

 

Parasti vecākiem sagādā grūtības izvēlēties īstās un sev piemērotākās nēsāšanas ierīces, kā arī apgūt drošus mazuļa nēsāšanas pamatprincipus, jo pārsvarā slingi pieejami tikai interneta veikalos.

 

ManiSlingi.lv portāls-interneta veikals jau no paša savas pastāvēšanas sākuma piedāvā ne tikai dažādus slingus un citas bērnu pārnēsāšanas ierīces, bet vienmēr iestājas par drošu nēsāšanu, saskaņā ar mazuļa anatomiju, piedāvā profesionālu konsultantu pakalpojumus, kā arī sniedz visplašāko informāciju par jaunākajiem pētījumiem šajā jomā, speciālistu viedokļus un diskusijas.

Jau sen sapņojām par vietu, kur vienkopus varētu gan iegādāties slingus, gan iegūt nepieciešamo informāciju, gan saņemt profesionālu konsultāciju.

 

Tāpēc, mums ir fantastiskas ziņas. No 10. aprīļa tiek vērts vaļā ManiSlingi.lv salons Rīgā, Āgenskalnā, Pārslas ielā 3 (ieeja no pagalma). 

 

Vieta izvēlēta nomaļa, lai mūsu klientiem būtu pēc iespējas ērtāk novietot auto pie mūsu salona un tikt pie mums iekšā ar ratiņiem. 

Karte pieejama šeit

 

ManiSlingi.lv salonā būs iespēja iegādāties ne tikai slingus un citas drošas bērnu pārnēsāšanas ierīces, dažādus slingošanas aksesuārus, slingošanas apģērbu māmiņām, bet arī ekoloģiski tīru apģērbu mazuļiem no kokvilnas, zīda un merīnvilnas, lai slingošana būtu ērtāka un nodrošinātu labu termoregulāciju. 

Ar maiju pie mums būs pieejams apģērbs priekšlaikus dzimušiem mazuļiem no ekoloģiski tīriem materiāliem. 

ManiSlingi.lv salonā iknedēļu notiks www.slinguskola.lv nodarbības unvienreiz mēnesī ManiSlingi.lv bezmaksas nodarbības jaunajiem vecākiem.

Reklāma
Reklāma

Pie mums laipni gaidīti jaunie vecāki ar mazuļiem, kuri, garām ejot, var ienākt pie mums, lai pabarotu savu mazuli vai nomainītu autiņbiksītes.

 

Pasākumu programma atklāšanas nedēļā:

10. aprīlis

12:00 - ManiSlingi bezmaksas nodarbība par mazuļu anatomiski un fizioloģiski drošu nēsāšanu slingā, slingu veidu izvēli un to pielietošanas iespējām.

Lūdzu pieteikties, zvanot uz tālr., nr. 26454882 vai rakstot uz info@manislingi.lv!

Šajā dienā salona apmeklētājiem visai ManiSlingi piedāvātajai precei 15% atlaide!

 

11.aprīlis

11:00 - Slingu Skolas nodarbība topošajiem vecākiem bez maksas. Nodarbības apraksts un pieteikšanās forma atrodama šeit

Šajā dienā salona apmeklētājiem visai ManiSlingi piedāvātajai precei 10% atlaide!

 

12.aprīlis

Iespēja pieteikties uz individuālu bezmaksas konsultāciju stundas garumā pie mums Pārslas ielā 3.

Vietu skaits ierobežots! Lūdzu pieteikties, zvanot uz tālr., nr. 26454882.

Šajā dienā salona apmeklētājiem visai ManiSlingi piedāvātajai precei 10% atlaide!