Valentīndienā slepus apprecējies Andris Kivičs

Tieši visu mīlētāju svētkos – Svētā Valentīna dienā – mūziķis Andris Kivičs (34) atkal kļuvis par precētu vīru. Viņš par sievu apņēmis savu draudzeni Madaru Niperi (19), kura vasaras sākumā kļūs par māmiņu, vēsta portāls www.kasjauns.lv.

Foto no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva.

Kāzas notikušās lielā slepenībā, ja vien par slepenību var nosaukt jaunā pāra fotografēšanos pie Brīvības pieminekļa Rīgā. Tiesa gan, par Andra un Madaras precēšanos informēti tika vien viņu vistuvākie draugi, jo pat vecāki par kāzām bija atstāti neziņā.
Andris ar Madaru ir kopā kopš aizvadītā gada pavasara. Viņu attiecības uzplauka strauji un abi, esot kopā, patiešām izskatās bezgala laimīgi no savas mīlestības. Jau gada nogalē kļuva zināms, ka Madara ir mazuļa gaidībās, turklāt Andra mīļotā pat paziņoja, ka, iespējams viņa kļūs par māmiņu dvīņiem – viņas rados dzimuši daudz dvīņu.
Tagad Andris un Madara ir oficiāli precējušies. Kivičam šī ir jau trešā reize, kad viņš ir precējies. 2006. gadā izjuka Andra laulība ar Ilzi Ieviņu, bet 2009. gadā Andris beidza attiecības ar modeli Elīnu Straumi, kas oficiāli tika šķirtas 2011. gada februārī. Andrim Kivičam ir arī dēliņš no attiecībām ar stilisti Danu Dombrovsku – Kristoferam drīz būs septiņi gadi.

 

Avots: www.kasjauns.lv

Reklāma
Reklāma