Astroloģe: 2012. veiksies tiem, kas neslinkos

Jaunais gads nāk ar jaunām pārmaiņām un solās būt diezgan nemierīgs. Komercializētais „pasaules gals” ir atcelts un tā sludinātāji tagad runā par pārmaiņām enerģētiskā plānā. Bet ikdienā – jādzīvo un jāstrādā, pasaule pieder drošajiem, pēc astroloģes Gunas Kārkliņas teiktā, vēsta www.kasjauns.lv.

Saskaņā ar ķīniešu kalendāru 23. janvārī sāksies Melnā jeb Ūdens Pūķa gads.

FOTO: Inga Akmentiņa-Smildziņa

Saskaņā ar ķīniešu kalendāru 23. janvārī sāksies Melnā jeb Ūdens Pūķa gads.

 

 

Globālas pārmaiņas 

No astroloģiskā viedokļa raugoties, pasaule patlaban atrodas pārmaiņu periodā. Varas un lielas enerģijas planēta Plūtons no 2008. gada iegājusi Mežāža zīmē, kas pasaules vēsturē iezīmē esošās varas transformāciju, tiek „drupināta” vecā kārtība un iespējama varas pārdale. (Piemēra pēc jāmin daži vēstures fakti no periodiem, kad Plūtons atradās Mežāzī. 16. gadsimtā šādā periodā Eiropā sākās Reformācijas kustība, bet spāņu kolonizatori iznīcināja trīs lielas kultūras: acteku, maiju un inku. Savukārt 18. gadsimtā izveidojās Amerikas Savienotās valstis.) 

 

No šī gada 3. februāra Neptūns ieiet Zivju zīmē, kur uzturēsies līdz 2025. gadam. Šāds stāvoklis veicina radošo uzplaukumu, mūzikas un mākslas attīstību, kā arī ietekmē kolektīvo zemapziņu un iezīmē pārmaiņas globālā līmenī. Sadzīviskā versijā tas var veicināt plūdus un vētras, un ar šīm stihijām saistītas kataklizmas. 

 

Urāna pašreizējā atrašanās Auna zīmē (2011. – 2018.) savukārt rosina meklēt jaunus ceļus zinātnē un tehnoloģiju attīstībā, nāk ar revolucionārām idejām (negatīvā variantā - pat ar agresiju). Starp Plūtonu un Urānu patlaban ir problemātiska kombinācija (kvadrāta aspekts, 2009. - 2016.), kas var pastiprināt dažas negatīvas tendences. Urāns astroloģijā atbild par enerģētiku un tehnoloģijām, Plūtons par zemes dzīļu procesiem (tajā skaitā zemestrīcēm), globālām katastrofām, arī atomenerģiju. Līdz ar to ir paaugstināti riski saistībā ar minētajām jomām. Šajā periodā nebūtu vēlams uzsākt jaunu AES celtniecību, un jārūpējas par esošo drošību. 

Teorētiski var pieļaut, ka viena no jomām, kas „attīstīsies”, būs arī jaunāko tehnoloģiju izmantošana savtīgiem un negodīgiem nolūkiem. 

Lai iegūtu Pūķa labvēlību, nevajadzētu būt slinkiem, sīkumainiem, dzīt intrigas, skopoties un ierauties savā alā. 

Vara un nauda 

Reklāma
Reklāma

Latvijā 2012. gadā joprojām aktuālas būs varas un naudas tēmas. 

Latvijas horoskopa karte līdz pavasarim ir mierīgāka un harmoniskāka. Taču, sākot no maija un vēlāk politiskā situācija un tautas noskaņojums var būt samērā mainīgs un saspringts. Valsts līmenī var nākties vērtēt mūsu stratēģiju – kurp virzāmies, kādi ir mērķi un Latvijas attīstības redzējums. Zināma ietekme uz iekšpolitiskām norisēm iespējama no ārvalstīm. 

Ar dažādiem lēmumiem un izteikumiem visa gada garumā laiku pa laikam sabiedrības uzmanību sev pievērsīs Valsts prezidenta institūcija, tomēr daudzos gadījumos viedoklis tiks kritizēts un apšaubīts. 

Sāpīga un jūtīga tēma būs nodokļi. Tautai un uzņēmējiem - kā (un vai) tos nomaksāt. Valstij - kā (un cik) tos iekasēt. Nāksies arī risināt finanšu jautājumus ar starptautiskiem aizņēmējiem. 

 

Pēc austrumnieku ticējumiem 

Saskaņā ar ķīniešu kalendāru 23. janvārī sāksies Melnā jeb Ūdens Pūķa gads. 

Tā kā Pūķis ir parādes un spilgts karnevālu tēls, tad par garlaicību viņa gadā sūdzēties nevarēsim. Šajā gadā veiksies tiem, kam ir lieli plāni, un kas ir gatavi nopietni strādāt. Lai iegūtu Pūķa labvēlību, nevajadzētu būt slinkiem, sīkumainiem, dzīt intrigas, skopoties un ierauties savā alā. Pūķis cienīs un atalgos darbīgos, godīgos un drosmīgos - cilvēkus, kam ir dāsna un atvērta dvēsele. 

 

Autore: Guna Kārkliņa, sertificēta astroloģe

Avots: www.kasjauns.lv