Alla Pugačova Ziemassvētku priekšvakarā apprecējusies ar Maksimu Galkinu

 

Pēc desmit gadu kopdzīves vienā no Maskavas dzimtsarakstu nodaļām apprecējies Krievijas šovbiznesa saldais pāris – estrādes primadonna Alla Pugačova (62) un parodiju meistars Maksims Galkins (35), informē ziņu portāls www.kasjauns.lv.
Pugačovai un Galkinam rūgts! Foto no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pugačovai un Galkinam rūgts! Foto no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva.

 

Katoļu Ziemassvētku priekšvakarā pēc desmit gadu laimīgas kopdzīves vienā no Maskavas dzimtsarakstu nodaļām Alla Pugačova teikusi jāvārdu Maksimam Galkinam. Par Pugačovas un Galkina kāzām pirmais paziņojis Krievijas zelta balss īpašnieks Nikolajs Baskovs. Viņš mikroblogu vietnē „Twitter” paziņojis: „Draugi, es esmu pirmais, kas paziņo sensāciju! Man tuvs draugs šodien apprecējās! Urā! Rītdien piedzeršos!” Turklāt Baskovs oficiālajā kāzu ceremonijas norises vietā - dzimtsarakstu nodaļā - nofotografējis Maksimu Galkinu ar laulības gredzenu un fotogrāfiju ievietojis tviterī. 

 

Kāzas Alla un Maksims tuvāko draugu un radu lokā svinēs 24. decembrī, kad pēc katoļu kalendāra ir Ziemassvētki. Svinības norisināsies kādā no Maskavas restorāniem. 

Allai Pugačovai šīs ir piektās kāzas, bet Maksimam Galkinam pirmās. Pugačovai jau apritējuši 62 gadi, bet Galkinam - 35.

Tiesības atspoguļot kāzu norisi Krievijas zvaigžņu pāris pārdevis žurnālam „OK!”. 

Kāzu viesu sarakstu sastādījusi pati līgava. Kopā ar jauno pāri lustēsies Nikolajs Baskovs, modes dizaineris Valentīns Judaškins, dziedātājs Aleksandrs Buinovs un producente Jana Rudkovska. 

 

Allai Pugačovai šīs ir piektās kāzas, bet Maksimam Galkinam pirmās. Pugačovai jau apritējuši 62 gadi, bet Galkinam - 35. Par vecuma starpību Krievijas saldais pārītis tikai joko un atzīst, ka gadi nav mīlestības šķērslis. 

Reklāma
Reklāma

 

Krievijas interneta medijs „Комсомольская Правда” vēsta, ka 15. novembrī Alla un Maksims atzīmēja rozā kāzas – desmit gadu kopdzīvi. Šogad Alla pārcēlusies uz pastāvīgu dzīvi uz mīļotā vīrieša Maksima Galkina Piemaskavas „mājiņu” ciematiņā Grjazi. 

Starp citu, Pugačova ar Galkinu apprecējās tikai dažas dienas pēc tam, ka autoavārijā smagi cieta un komā ieslīga viņas jaunais favorīts, dziedātājs Sergejs Savins.

 

Skaties kāzu video!


 

Autore: Santa Sergejeva, www.kasjauns.lv