Komplektējam grupu grima kursiem pavasarī!

Gudro Sievu skola aicina uz grima kursiem, kas paredzēti, lai Tu mācētu skaisti un gaumīgi uzkrāsoties gan ikdienā, gan svētkos. Grima kursi ir sešu nodarbību cikls, kura laikā iemācīsies visu svarīgāko par kosmētiku, sev atbilstošas kosmētikas izvēli un īpašiem knifiņiem, kas izcels Tavu skaistumu. Kursus vada grima māksliniece un stiliste Baiba Grīna, kas pucē populārā seriāla "Ugunsgrēks" aktierus, stādājusi arī dažādos TV šovos, piemēram, "Dejo ar zvaigzni" un "Dejo nost".

Iemācies skaisti uzkrāsoties grima kursos! Foto Mārtiņš Garais

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Iemācies skaisti uzkrāsoties grima kursos! Foto Mārtiņš Garais

Nodarbības notiks reizi nedēļā sešas nedēļas pēc kārtas. Dalībnieku skaits katrā kursā būs neliels, lai pasniedzēja ar ikvienu kursanti spētu darboties arī individuāli. Noslēguma nodarbībā notiks mini fotosesija, uz kuru kursantes pašas pratīs ne tikai skaisti uzkrāsoties, bet arī saveidot frizūru! Šie kursi būs arī lieliska dāvana!

 

Grima kursi TREŠDIENĀS: 

14.marts, 21.marts, 28.marts, 4.aprīlis, 11.aprīlis un 18.aprīlis plkst. 12:00

 

Ko mēs mācīsimies?

1. nodarbība. Iepazīšanās. Sejas kopšanas pamatnoteikumi, kosmētikas produktu analizēšana (tai skaitā eko kosmētikas). Soli pa solim noskaidrosim, kādi produkti nepieciešami pilna grima uzklāšanai. Uzzināsi pēc kādiem principiem izvēlēties sev vispiemērotākos no veikalu plauktos esošajiem produktiem. Jāņem līdzi savs kosmētikas maciņš!

Ilgums: 2 stundas

 

2. nodarbība. Grima veidošanas pamati, noteiksim savu sejas formu un līnijas, kā arī ideālo uzacu formu. Sejas sagatavošana grima uzklāšanai un grima veidošana dabīgos toņos.

Ilgums: 2 stundas

 

3. nodarbība. Krāsu analīze, sezonu tipu iedalījums. Individuāla testēšana pēc krāsu paletēm – piemeklēsim katrai atbilstošākos dekoratīvās kosmētikas toņus. Mācīsimies saskatīt, kuri toņi akcentē tavā sejā visskaistāko.

Ilgums: 2 stundas

 

4. nodarbība. Mācāmies uzklāt grimu, kas veidots pēc individuālas krāsu paletes. Praktisks treniņš. Individuāla palīdzība un padomi.

Ilgums: 2 stundas

 

5. nodarbība. Vakara un svētku grims – ar ko tas atšķiras no ikdienas grima? Praktiski mācīsimies to uzklāt.

Ilgums: 2 stundas

 

6.nodarbība. Apgūstam 10 minūšu frizūras. Pašu spēkiem uzklājam sev skaistu grimu un izveidojam frizūru, kam sekos mini fotosesija pie fotogrāfa Mārtiņa Garā. Katra kursu dalībniece saņems grima mākslinieces Baibas Grīnas parakstītu diplomu, kā arī skaistas fotosesijas bildes.

 

 

Kursu maksa:

Iespējams apmeklēt tikai PILNU kursu! Atsevišķi nodarbības nepiedāvājam apmeklēt!

Ls 72 - maksājot par visām nodarbībām uzreiz (Ls 12 par katru nodarbību)

Reklāma
Reklāma

Ls 90 - maksājot par katru nodarbību atsevišķi (Ls 15 par katru nodarbību)

Lai vienotos par iespēju maksāt pa daļām vai par katru nodarbību atsevišķi, raksti uz baiba@mammam.lv.

 

PIETEIKTIES GRIMA KURSIEM!

 

Nodarbībās tu uzzināsi arī daudz jauna par ekoloģisko kosmētiku, jo mācoties izmantosim krāsaino un dabīgo Bellapierre kosmētiku.

Mācībām nepieciešamie materiāli ir iekļauti mācību maksā! Nodrošinām arī tējas pauzes ar gardiem cepumiņiem.

 

Skaties bildes no grima kursiem!

 

Grima kursus vada grima māksliniece Baiba Grīna 

Baiba Grīna ir stiliste un grima māksliniece, kas ar grimu un tērpiem strādā jau 15 gadus. Viņa ir starptautisku „make up” un „body art” konkursu laureāte, un žūrijas locekle, kā arī pieredzējusi grima un stila veidošanas kursu pasniedzēja (piemēram, Starptautiskā Grima mākslas skola, Unastyle, VJIC  u.c.).

Ikdienā Baiba strādā dažādos populāros TV projektos – seriālā Ugunsgrēks, raidījumā Dullais desmitnieks, šovos Dziedi ar zvaigzni, Dejo ar zvaigzni, Dejo nost, Ādamsoni, Brīnumzemes šovs, Ainas šovs u. c.

Vēl Baiba Grīna veido grimu reklāmām, fotosesijām un žurnālu stila lapām, individuāli ar klientiem strādā „Saules salonā”.

Viņa veido arī skatuves tēlus mūzikas un mākslas projektiem, piemēram, Latvijas radio kora programmām, korim „Ave Sol”, „Baltās naktis”, „Rīgai 810”, Dziesmu svētkiem Mežaparka estrādē u.c.

Un savu izskatu Baibai Grīnai uztic tādi prasīgākie Latvijas skatuves cilvēki, kā Baiba Sipeniece - Gavare, Valters Krauze, Linda Leen, Dagmāra Legante, Jana Duļevska u.c.

 

 

 

Nodarbības notiek Rīgā, Brīvības ielā 40 (pagalmā), vairāk informācijas baiba@mammam.lv

Gudro Sievu skolas nodarbību PILNS GRAFIKS!

 

Par veselīgu un skaistu ādu, matiem un nagiem rūpējas Moller's zivju eļļa:

 

 

Grima kursus atbalsta dabīgā kosmētika Bellapierre un Moller's zivju eļļa!