Kāzas zelta rudenī. Skaties krāšņos foto!

“Kāzas rudenī – tas ir risks gan kāziniekiem, gan fotogrāfam,”  godīgi teic fotogrāfs Edijs Pālens, www.edijsfoto.lv. Taču viņa kontā ir kāzu fotogrāfijas ar rudens zelta lapu lietu un krāsu piesātinātu saulrietu. 

Fotoalbumi ar rudens mīlētājiem allaž apbur ar neparastu krāsu gammu.

FOTO: Edijs Pālens, http://www.edijsfoto.lv/

Fotoalbumi ar rudens mīlētājiem allaž apbur ar neparastu krāsu gammu.

 

Fotogrāfa lielākais risks, pieņemot ielūgumu uz precībām gada nogalē – īpaši jāprāto, kur un kā vest jauno pāri bildēties, ja nu iekrīt pelēka diena. Taču radošajiem prātiem vienmēr IR labi varianti! Fotogrāfs Edijs Pālens atgādina, ka Zelta rudens noteikti nav tikai Siguldā. "Daudz vietas Latvijā ir tādas, kur rudens ir 100 reizes skaistāks! Dažreiz sanāk traki – kāziniekiem jāgaida rindā pie Gūtmaņa alas....” teic fotogrāfs.

 

Koši zaļas, zeltainas un sārtas lapas. Balta līgava, balts auto. Un Mīlestība.

Jā, jā, arī šis foto ir no kāzām rudenī! Precības notika 30. septembrī. "Ir arī tik drosmīgi jaunie pāri,"  smaida fotogrāfs Edijs Pālens.

 

Reklāma
Reklāma

Ja saule aiz mākoņa, domā, ka ar fotosesiju ir cauri? Nav viss! Ja vie ir mīlestība, māksla to arī pelēku solu rindās! „Rudenī kāzu fotosesija jāieplāno agri – ap pulksten četriem pēcpusdienā un vēlāk ir jau par vēlu, jo agri paliek tumšs,” iesaka bildes meistars.

 

Skaties rudens romantiķu bildes! Foto Edijs Pālens, www.edijsfoto.lv

 

Ja tavas kāzas iecerētas ziemās, iedvesmojies no šiem baltajiem foto Kāzas ziemā. Un fotosesija sniegputenī!