Konference par bērnu atkarību (arī par datoratkarību!). Dalība bez maksas!

Vai Tu zini kā cīnīties ar bērnu un pusaudžu atkarībām? Vai esi drošs, ka mācēsi iespējamo atkarību atpazīt pirms notikusi nelaime? Vai Tu zini, ka atkarība no datora ir līdzvērtīga arī tādām atkarībām, kā, piemēram, alkoholisms?

Negaidot saskaroties ar atkarību problēmām, saprotam, ka īsti nezinām kā rīkoties.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Negaidot saskaroties ar atkarību problēmām, saprotam, ka īsti nezinām kā rīkoties.

 

 

Realitāte apliecina – alkohola, tabakas, narkotisko vielu un citu atkarību izplatība bērnu un jauniešu vidū ir augsta. Kas veicina atkarību veidošanos – sabiedrības attieksme, sociālās vides spiediens vai atkarību izraisošo vielu vieglā pieejamība? Kā pasargāt savu bērnu un izvairīties no biedējošajām atkarībām? Kamēr personīgi neesam izjutuši šo problēmu, rodas mānīga sajūta, ka tas uz mums neattiecas. Un negaidot saskaroties ar to, saprotam, ka īsti nezinām kā rīkoties.

 

Reklāma
Reklāma

Lai pievērstu sabiedrības uzmanību bērnu un pusaudžu atkarību problēmu risināšanai un profilaksei, kā arī veicinātu vienotas valsts stratēģijas izstrādi, laikraksts Diena sadarbībā ar Valsts Bērnu tiesību aizsardzības inspekciju organizē konferenci “Par dzīvi bez atkarībām: ģimenē, skolā, valstī“, kas notiks š.g. 26. oktobrī Rīgas Stradiņa universitātē. Konferences darba kārtību skatīt šeit.

 

Esiet laipni aicināti, dalība konferencē bez maksas. Pieteikt savu dalību Jūs varat, aizpildot pieteikuma anketu - www.konferences.db.lv. Lūdzam pieteikties savlaicīgi, jo vietu skaits ir ierobežots!