Bērnu slimnīcā bezmaksas konsultācijas pie pediatra

 

Par godu savai 112. jubilejai, Bērnu klīniskās universitātes slimnīca (BKUS) sniedz iespēju ģimenēm un bērniem ierasties gan uz slimnīcas atvērto durvju dienām, gan saņemt bezmaksas konsultāciju pie pediatra. 
Bērnu slimnīcas pasākumu ietvaros būs iespējams saņemt bezmaksas konsultācijas pie ārstiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Bērnu slimnīcas pasākumu ietvaros būs iespējams saņemt bezmaksas konsultācijas pie ārstiem.

 

Slimnīcas jubilejas mēnesī ģimenes un bērni aicināti piedalīties trīs aktivitātēs:

- Skolēniem „Atvērtās durvju dienas” no 11.10. līdz 20.10; 

- Pacientiem „Satiec savu ārstu un māsiņu” 25.10 un 28.10.

- Ģimenēm ar bērniem „Atvērtā poliklīnika” 29.10.11.

 

„Atvērtā poliklīnika” BKUS organizē, lai dotu iespēju vecākiem pārrunāt ar bērnu veselību saistītu jautājumus. Atnākot uz poliklīniku, Bērnu slimnīcā Torņakalnā 29. oktobrī no plkst. 10.00 līdz 16.00, bērnam tiks nodrošināta bezmaksas pediatra konsultācija. Gadījumā, ja pacientam būs nepieciešama papildus konsultācija pie speciālista vai diagnostikas izmeklējumi, tos arī būs iespējams veikt uz vietas Bērnu slimnīcā. Bērnus konsultēs: pediatrs, hematologs, alergologs, neirologs, endokrinologs, reimatologs, gastroenterologs, nefrologs, neonatologs u.c., kā arī tiks piedāvāti dažādi izmeklējumi, papildus informāciju skatīt, www.bkus.lv.

 

 

Reklāma
Reklāma

"Satiec savu ārstu un māsiņu" BKUS organizē, lai pacientiem un viņu vecākiem rastu iespēju satiekties, aprunāties un pabūt kopā ar savu ārstu vai māsiņu. Atveseļošanās process bieži vien turpinās mājās vēl ilgi pēc izrakstīšanās no slimnīcas un atkal redzēšanās ar savu ārstu un māsiņu rada abpusēji brīnišķīgas emocijas un prieku, jo īsta atveseļošanās nozīmē ne tikai ķermeni bez slimībām vai ievainojumiem, bet arī piederības, rūpju un prieka sajūtu. Tikšanās reizē bērniem kopā ar savu ārstu un māsiņu būs iespēja piedalīties radošās darbnīcās. Ik gadu šāda iespēja tiks dota vairākām nodaļām, bet šogad Bērnu slimnīcā Torņakalnā gaidīsim ciemos 8, 19, un 20 nodaļas pacientus, bet Bērnu slimnīcā Gaiļezerā 2 un 6. nodaļas pacientus. Šis ir nodaļas, kurās bērni un vecākiem nereti pavada vairākus mēnešus, papildus informāciju skatīt, www.bkus.lv.

 

"Atvērto durvju dienas" BKUS organizē, lai jaunākā vecuma bērni patīkamā gaisotnē kā caur atvērtu logu iepazītos ar slimnīcas ikdienu un ārstniecība procesu, tādejādi mazinot neziņu un stresu par ārstniecības un aprūpes procesu slimnīcā. Bērni kā atmiņu par viesošanos slimnīcā saņems fotogrāfijas. Skolēniem Atvērto durvju dienu ietvaros būs iespēja iepazīties ar neatliekamas palīdzības nodaļu, funkcionālās diagnostikas dienestu, saulaino dienu bibliotēku, laboratoriju un operāciju zāli, kā arī noslēgumā bērni varēs apskatīt Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta specializēto mašīnu, iepazīties ar tās aprīkojumu, uzzināt kā veselībai kritiskās situācijās izsaukt ātro palīdzību, kā arī izjautāt mediķus par viņu darba ikdienu.

 

Papildus informācijai: Romēna Namniece, BKUS

Tālr.29440276; 67064483

e-pasts: romena.namniece@bkus.lv