Grāmata ikvienam vecākam: Bērnu drošība

Uzdevums pavadīt bērnus ceļā uz pieaugušo pasauli cauri visiem uztraukumiem un piedzīvojumiem un sagatavot viņus iespējamiem šķēršļiem un briesmām vecākus vienlaikus gan aplaimo, gan dara raizes.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pirmajā dzīves gadā bērna pareizai attīstībai nepieciešama mīlas pilna saskarsme un drošības sajūta.
Ne vienmēr izdodas saglabāt līdzsvaru starp aprūpēšanu, aizsargāšanu un patstāvību. Ne vienmēr bērns ir pilnīgā drošībā, jo bērnistabā ir elektrības kontaktligzda, uz plīts katliņš ar karstu pienu, vannas istabā mazgāšanās līdzekļi, nemaz nerunājot par braukšanu ar divriteni ielās.
Karlosa Kastaņeda grāmatā atrodama informācija par veselīgu dzīvesveidu, tipiskām saslimšanām, nepieciešamajiem profilaktiskajiem izmeklējumiem un potēšanos, kā arī noderīgi padomi ikdienā.
Grāmata sagatavo un apbruņo vecākus ikdienai ar bērniem, palīdz atpazīt un mērķtiecīgi izvairīties no briesmām mājās un ceļā.


“Šī ir patiesi Jūsu bērna dzīvību sargājoša grāmata. It kā debesu eņģeļu konsīlijs būtu sakārtojis un iedvesmojis šīs grāmatas saturu. Tā ir obligāta visiem vecākiem. Vispār – tā ir pavēle!” Bērnu reanimatologs Pēteris Kļava

 

Reklāma
Reklāma

Ieskaties: www.jumava.lv