Pirmā Andele Mandele ar bērnu lietu tirgošanos!

Gan lielās, gan mazās Dāmas tirgos bērnu drēbes , apavus un  citas noderīgas lietas bērniem vecumā no 0 - 12 gadiem. Arī tu vēl vari pagūt pieteikties, lai tirgotos!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

 

Mīļi aicināti uz pirmo bērnu Andeli Mandeli, kas norisināsies 15. oktobrī ,  Blaumaņa ielā 32, " Sapņos un Kokteiļos" no plkst. 12:00- 16:00 . Gan lielās, gan mazās Dāmas tirgos bērnu drēbes , apavus un  citas noderīgas lietas bērniem vecumā no 0 - 12 gadiem. Varēsi jaukā atmosfērā iepirkties un nomedīt mazajām dāmām un kundziņiem vērtīgas lietas no 30 tirgotāju stendiem!

 

Piedāvājuma klāstā būs drēbītes, apavi, aksesuāri, noderīgas rotaļlietas un spēles,  viss, kas mazajiem ir aktuāls! Arī par grūtniecēm nebūs piemirsts. Zinot to, ka bērni aug pa stundām - šis būs vērtīgs pasākums, lai izpārdotu drēbes un apavus, kas jūsu mazajam vairs neder, vai arī iemainītu, iegādātos ko jaunu, košu un noderīgu savām atvasēm par īpaši pievilcīgām cenām. 

Gaidīsim jūs, mīļās māmiņas un mazos pērļu medniekus, ciemos.

 

Reklāma
Reklāma

Kā ikkatrā Andelē - paredzēts arī labdarības stūrītis, tādēļ, ja jums ir apģērbi, ko ziedot mazajām sirsniņām - ar prieku to pieņemsim un nogādāsim tiem, kam šī nesavtīgā palīdzība patiešām nepieciešama.

 

Vēl ir pieejamas 5 dalības vietas tirgotājiem! Droši var sūtīt pieteikumus (līdz 13.oktobrim) uz: liva.jaunozola@gmail.com, sīkāka informācija: 26424119

Dalības maksa tirgotājiem: Ls 5, apmeklētājiem pērļu medītājiem - bez maksas!

Mammam.lv/tetiem.lv no sirds iesaka tev apmeklēt pirmās Pērļu medības bērniem!