Pārdaugavā atklās jau otro bērnudārzu mazuļiem no 11 mēnešu vecuma

Šā gada 3. oktobrī Pārdaugavā, Zaļenieku ielā 36, privāto pirmsskolu izglītības iestāde „BeBe.lv” atklās jau otro bērnudārzu Rīgā, ko būs iespējams apmeklēt bērniem no 11 mēnešu vecuma.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Jaunizveidotā pirmsskola ietilps privāto bērnudārzu tīklā SIA „BeBe.lv”, kas būs jau ceturtā tīkla pirmsskolas izglītības iestāde Rīgā. Bērnudārzs būs ap 200 m2 plašs un tajā vienlaicīgi varēs uzturēties līdz 30 bērniem divās vecuma grupās. Bērnudārza izveidē uzņēmums investējis vairāk kā 4000 latu, nodrošinot vismaz 6 darba vietas.


„Pagājis ir tieši pusgads kopš atvērām pirmo bērnudārzu Rīgā ar t.s. silītes grupiņām — mazuļiem no 11 mēnešu vecuma. Tieši pēc šīm grupiņām ir vislielākais pieprasījums, un vecāki jau pieraksta bērnus rindā nedēļu pēc mazuļa piedzimšanas. No vienas puses, šī tendence skaidrojama ar to, ka māmiņas ir spiestas aizvien ātrāk atgriezties savās darba vietās, bet, no otras puses, vecāki labprātāk uztic savas atvases bērnudārziem nekā privātām auklītēm, kas atrastas pēc sludinājumiem internetā”, stāsta Rita Stikāne, bērnudārza „BeBe.lv” vadītāja.

Barters kā daļēja samaksa par bērnudārzu pakalpojumiem ir kļuvis ļoti populārs, padarot privātās pirmsskolas „BeBe.lv” daudz pieejamākas.

Jaunajā bērnudārzā ir paredzēta arī t.s. bēbīšu skoliņa mazuļiem no trīs mēnešu vecuma, kā arī būs iespēja apmeklēt mūzikas studijas, mākslas studijas un angļu valodas nodarbības.
Bērnudārzs „BeBe.lv” pagaidām ir pirmā privātā pirmsskolas izglītības iestāde Rīgā, kas piedāvā bērnu vecākiem segt daļu no izmaksām par bērnudārza pakalpojumiem bartera veidā – proti, pretī dodot kādu savu preci vai pakalpojumu. Barters ir kļuvis ļoti populārs un pieprasīts jau citos privātās pirmsskolas tīkla „BeBe.lv” bērnudārzos, — līdz šim vecāki piedāvājuši pretī tādus pakalpojumus un / vai preces kā auto nomu, namdara pakalpojumus, rotaļlietas, mēbeles, dažāda veida tehniku un pat IT pakalpojumus.

Reklāma
Reklāma


„Barters kā daļēja samaksa par bērnudārzu pakalpojumiem ir kļuvis ļoti populārs, padarot privātās pirmsskolas „BeBe.lv” daudz pieejamākas. Mēs ejam līdzi ekonomiskajai situācijai valstī un saprotam, cik vecākiem šobrīd ir grūti segt izdevumus, kas ir saistīti ar privāto bērnu dārzu. Šajā sakarā mēs klientiem un sadarbības partneriem piedāvājam unikālu iespēju norēķināties ar savu preci un / vai pakalpojumu. Jāsaka gan, ka tieši krīzes laikā barters savu potenciālu izmanto vislabāk”, secina Juris Stikāns, SIA „BeBe.lv” direktors.
Tāpat, pozitīvu efektu privāto bērnudārzu tīkla attīstībai dod Rīgas domes piešķirtais līdzfinansējums 93 latu apmērā, kā rezultātā vecākiem par privāto bērnudārzu ir jāpiemaksā vairs tikai vidēji 50 latu. Ieguvēja ir arī pašvaldība, jo samazinās rindas uz vietām bērnudārzos, kā arī pilsētai rodas papildus iespēja ietaupīt, jo nav jāceļ jaunas pirmsskolas, tā vietā šo funkciju nodrošina privātie.
 

Ieskaties: www.bebe.lv