Ārons, Nemo, Enia, Hermīne – šāda ir Latvijas slavenību bērnu vārdu izvēle

Neviena vien mamma un tētis, meklējot savam gaidāmajam mazulītim vārdiņu, noelšas - kalendārā nekā prātīga nav! Liekam priekšā vārdiņus, kādus saviem pēcnācējiem dāvājuši sabiedrībā pazīstami cilvēki. 

Renārs un Agnese Kauperi savu jaunāko mantinieku nosaukuši par Āronu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Renārs un Agnese Kauperi savu jaunāko mantinieku nosaukuši par Āronu.

Pēc modeles karjeras beigšanas Una Gavare kļuva par daudzbērnu māmiņu, un arī viņas bērni rotājas ar skaistiem vārdiem - Enia (10), Jasmīna (8), Estere (6), Samuels (4) un Miķelis (2)

 

Ķirurga Jāņa Zaržecka un viņa sievas, mākslinieces Indras Sproģes dēliem dāvāti vārdi Jānis, Filips un Fricis

 

Mūziķa Jāņa Jubalta ģimenē aug divas meitas – Helēna Paula un nepilnus divus gadus vecā Odrija. Arī „Mikrofona ierakstu” vadītāja un mūziķa Guntara Rača meitiņu sauc Odrija

 

Dziedātājas LienesCandy dēliņu sauc Sebastians Matiass.

 

Neparastu vārdu – Ārons – savam trešajam dēlam, kas piedzima šogad, 13. Jūlijā, devuši „Prāta Vētras” līderis Renārs Kaupers un stiliste Agnese Kaupere.

Turpretī Kauperu vecākajām atvasēm – dvīņiem, vārdi visai latviski – Emīls un Edgars

 

Dabas pētnieks Māris Olte saviem trim dēliem izvēlējies ļoti oriģinālus vārdus – vecākais ir Vits, otrais dēls ir Nemo, bet pastarītis ticis pie diviem vārdiņiem – viņš ir Olivers Tots. Attēlā Māris Olte ar sievu Inesi.

 

Par vienkāršu izvēli nevar dēvēt arī žurnālistes Ievas Adamss bērnu vārdus – viņa audzina dēliņu Viktoru Namkaju un meitiņu Umu.

Baibas Sipenieces – Gavares, STAR FM raidījuma Zoopasta vadītājas meitiņas sauc  Hermīne un Grieta. 

 

Dagmāras Legantes un viņas vīra, uzņēmēja Normunda Celmiņa kopīgo, teju gadu veco meitiņu sauc Šarlote

Reklāma
Reklāma

 

Hokejista Miķeļa Rēdliha pusotru gadu veco meitiņu sauc Justīne, savukārt Miķeļa brāļa, hokejista Krišjāņa Rēdliha mazos – Lauma (5) un Mārcis (2). Ilzasi interviju ar hokejistu Miķeli Rēdlihu "Lepns, ka esmu tētis!". Attēlā Miķelis ar meitiņu Justīni. 

 

Normunda Rutuļa ģimenē aug dēliņš Edvards un meita Linda – viņa nu jau ir jauniete, kas kopā ar tēti vada raidījumu LNT šova „Dziedošās ģimenes”.

 

Aktieru Ditas Lūriņas un Mārtiņa Egliena piecgadniekam dāvāts vārds Ernests

 

Aktieris Artūrs Skrastiņš un Ilze Ķuzule audzina savus pusotru gadu vecos dvīnīšus, ko sauc Marats un Emīlija. Arī raidījuma „Kinomānija” vadītāja Anna Rozīte savai pāris mēnešus vecajai meitiņai izvēlējusies vārdu Emīlija.  

 

Bijušā „Parex” bankas prezidenta Valērija Kargina un viņa draudzenes Annas Barinovas meitiņai ir divi vārdi – Valērija Maija

 

Basketbolistam Kristapam Valteram laulībā ar stilisti Signi Valteri ir piedzimuši divi bērni – Keitija (8) un Valdis (3)

 

Dūlai un blogerei Katrīnai Puriņai ir divas meitiņas - Beatrise un Šarlote. Katrīnas blogu par dzīvi un viņas radošajiem darbiem lasi www.perlumamma.blogspot.com

 

IZLASI ARĪ: Ieteikumi bērna vārda izvēlei

 

Foto no izdevniecības "Rīgas Viļņi" un mammam.lv/tetiem.lv arhīviem.