Miežu putraimu biezputra ar malto gaļu

 30. maijs 2019 16:25 Recepte

Ātri, lēti, sātīgi un ļoti garšīgi!



Foto: Shutterstock.com


 

- Pupiņas vairākas stundas mērcē ūdenī, tad pārlej ar tīru ūdeni un izvāra mīkstas. Vārītu pupiņu vietā var lietot konservētas.

- Sīpolu sasmalcina, sakarsētā eļļā apcep, liek klāt malto gaļu, arī to apcep, pievieno sāli, piparus.

- Noskalotus putraimus pārlej ar 2/3 verdoša ūdens, pievieno sāli vai garšaugu sāli (vegetu), 10 minūtes vāra, tad tajos iemaisa apcepto gaļu ar sīpoliem, lēni vāra vai cepeškrāsnī sautē, līdz putraimi ir mīksti.

- Gatavā biezputrā iemaisa vārītas pupiņas .Klāt var piedzert kefīru vai rūgušpienu.

Labu apetīti!

Sastāvdaļas

1. Miežu putraimu
200 gr
2. Pupiņas
100 gr
3. Maltā gaļa
200 gr
4. 1liels,vai 2mazi sīpoli


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas