No šodienas pirmklasnieki visā Latvijā var saņemt bezmaksas mobilos telefonus

No šodienas, 2011. gada 15. augusta, pirmklasnieki visā Latvijā ir aicināti doties uz Tele2 apkalpošanas centriem vai pie dīleriem, lai dāvanā no Zelta Zivtiņas saņemtu mobilo telefonu un ZZ priekšapmaksas sarunu karti.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Zelta Zivtiņa sagatavojusi dāvanas uz skolas sākumu 20 000 mazo skolnieku. Savukārt, lai atbalstītu bērnus no maznodrošinātām ģimenēm, ZZ aicina visus iespēju robežās iesaistīties Ziedot.lv projektā Skolas soma.

 

Saņem telefonu!
Lai saņemtu ZZ Pirmklasnieka komplektu – telefonu Samsung 1081, ZZ Sākuma komplektu 0,99 Ls vērtībā un dāvaniņu no Zelta Zivtiņas – vecākiem jādodas uz Tele2 klientu apkalpošanas centru, ņemot līdzi pasi un bērna dzimšanas apliecību. Bērnam jābūt dzimušam laika posmā no 2004. gada 1. janvāra līdz 2005. gada 1. septembrim. Ja bērns ir dzimis agrāk, t.i., 2003. gadā – papildus tiks lūgta skolas izziņa par bērna uzņemšanu pirmajā klasē. Lai saņemtu telefonu, ir jāslēdz līgums par ZZ lietošanu gada garumā.  


Mobilos telefonus un citas dāvanas varēs saņemt arī bērni, kuri palikuši bez aizbildņiem. ZZ Pirmklasnieka komplekti tiks izsniegti iestādes atbildīgajai personai, kura uzrādīs dokumentu, kas apliecinās, ka bērni dzīvo bērnunamā. Par šiem bērniem atbildīgajai personai līgums jāslēdz nebūs. Gadījumos, kad bērnu audzina aizbildņi, tiks lūgts dokuments, kas apliecina radniecību/saikni ar bērnu. Akcija norisināsies jau otro gadu, un paredzams, ka arī šoreiz bērnu un viņu vecāku interese būs liela, jo, kā liecina nule veiktā aptauja, Zelta Zivtiņa ir mobilo pakalpojumu ziņā vispopulārākā izvēle skolēnu vidū.*

Reklāma
Reklāma

 

Ziedo maznodrošinātajiem!

Savukārt, lai bērni no maznodrošinātām ģimenēm varētu pilnvērtīgi sākt savas skolas gaitas, ZZ aicina visus iespēju robežās atbalstīt projektu Skolas soma. Projekta mērķis ir piepildīt maznodrošināto bērnu skolas somas ar visu mācībām nepieciešamo. Atbalstīt projektu Skolas Soma var, ziedojot naudiņu īpaši izveidotās ziedojumu kastēs (izvietotas Tele2 apkalpošanas centros, Rimi un Supernetto veikalos), zvanot pa ziedojumu tālruni 90006383 vai dāvinot bērniem skolai nepieciešamās mantas – skolas piederumus, somas, kancelejas preces, treniņtērpus u.c. Plašāka informācija ir pieejama Ziedot.lv mājas lapā http://bit.ly/SkolasSoma.

*Mediju aģentūras Inspired SolidData respondentu paneļa aptauja, kas veikta 2011.gada jūlijā, aptaujājot 1076 bērnu vecāku, kuru bērni mācās vispārējās izglītības sistēmas skolās no 1. līdz 12. klasei vai vidējās profesionālās izglītības iestādēs.