Filmas "Vāģi 2" pirmizrāde Bērnu Rītā k/t kino "Citadele"

31. jūlijā k/t “Kino Citadele” plkst. 10.00 notiks pasākums visai ģimenei Bērnu Rīts. Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja pirmajiem noskatīties ilgi gaidīto animācijas filmu Vāģi turpinājumu latviešu un krievu valodā, 3D un ierastajā formātā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pirms filmas pirmizrādes no plkst. 10:00 – 11:30 Bērnu Rīta apmeklētājus gaida dažādi pārsteigumi. Tie, kurus vilina pārbaudījumi varēs piedalīties “kājāmgājēju rallijā” vai aizraujošās radio vadāmo mašīnu sacīkstēs, bet tie kurus vilina radošākas aktivitātes varēs izpausties “Egmont radošajā darbnīcā”. Noteikti nedrīkst laist garām arī unikālo Pecolli burbuļu priekšnesumu, kurā tiks uzburti neparasti lieli ziepju burbuļi. Kā vienmēr aktīvākajiem Bērnu Rīta dalībniekiem būs iespēja tikt pie vērtīgām balviņām ar filmas Vāģi simboliku.

Biļetes aicinām iegādāties iepriekšpārdošanā jau tagad k/t kasēs un www.forumcinemas.lv, jo pirms paša pasākuma brīvas vietas var arī nebūt.  

Filmas Vāģi 2 anotācija:
Zibens Makvīns un Metriņš ir devušies galvu reibinošos piedzīvojumos – ir sākušās pasaulē prestižākās autosacīkstes, kurās tiks noskaidrots absolūtais čempions visās iespējamajās kategorijās. Makvīnam būs jāsacenšas ar labākajiem no labākajiem pašās bīstamākajās sacīkšu trasēs visā pasaulē, taču pats galvenais – viņš un Metriņš pat vēl nenojauš, ka tiks ierauti starptautiskā spiegu sazvērestībā...


Skaties filmu arī 3D formātā!

 

Reklāma
Reklāma

Ieskaties: www.forumcinemas.lv