Renāra Kaupera ģimenē piedzimis trešais dēls. Apsveicam!

 

13. jūlijā slavenās latviešu grupas „Prāta Vētra” solista Renāra Kaupera (36) un viņa sievas stilistes Agneses Kauperes (34) ģimenē pasaulē nācis dēliņš. Nu Kauperu ģimenes pieaugušajiem dvīņiem Edgaram un Emīlam ir mazs brālītis, informē www.kasjauns.lv.
Nu jau trīs dēlu vecāki Renārs un Agnese Kauperi. Foto no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Nu jau trīs dēlu vecāki Renārs un Agnese Kauperi. Foto no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva.

 

Mūziķis Renārs Kaupers un stiliste Agnese Kaupere ir kopā jau 16 gadus un audzina dvīņus Edgaru un Emīlu, kuri šobrīd ir 15 gadus veci. Kauperu ģimenes vecākie dēli tāpat kā tētis aizrāvušies ar mūziku, viņi darbojas pašu izveidotajā grupā „Žirafes”, kur Emīls spēlē bungas, bet Edgars – soloģitāru. 

To, ka Kauperu pāris vēlētos vēl kādu bērnu, Renārs atzina jau kādā nesenā intervijā, un šogad šis sapnis arī piepildījies. „Prāta vētras” ģimenei ir tendence ar katru gadu kļūt kuplākai. 2009. gada augustā pasaulē nāca „Prāta vētras” menedžeres Aijas Auškāpas meitiņa Nora, bet pagājušajā gadā savas otrās atvases sagaidīja mūziķis Jānis Jubalts, kurš nu ir divu meitiņu – Helēnas Paulas (10) un Odrijas (1) tētis, un Māris Mihelsons, kuram ar dzīvesbiedri Santu Bindemani ir divi bērni – meitiņa Maija (4) un dēliņš Andrejs (8 mēneši). Kauperu ģimenes jaunpienācējs nu ir „Prāta vētras” kuplās saimes astotais bērniņš. 

 

Ģimenes portāls www.mammam.lv/tetiem.lv sumina Kauperu ģimeni!

 

Reklāma
Reklāma

Kauperu ģimenes foto SKATI ŠEIT

 

Avots: www.kasjauns.lv