Attīri organismu un uzlabo savu veselību ar sulu kūri

Dažādas gardas un veselīgas receptes sulu kokteiļiem, kas palīdzēs attīrīt Tavu organismu un iekļaut ēdienkartē veselīgākus produktus skatāmas izdevniecības Jumava grāmatā "Sulu kūre ar Lolitu Neimani".

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Grāmata kļūs par ceļvedi katram, kas vēlas uzlabot veselību, attīrīt organismu un mainīt savus ēšanas paradumus, iekļaujot ikdienas ēdienkartē vairāk veselīgu produktu – augļus, ogas un dārzeņus.

 

Sulu kūri var uzsākt, iecienīto saldo desertu aizstājot ar svaigi spiestas sulas glāzi vai veldzējošu un vitamīniem bagātu sulu kokteili. Sāciet ar jums tīkamāko augļu sulas gatavošanu, garšas buķetes bagātināšanai pievienojot svaigas piparmētru lapiņas, timiānu vai kanēli. Tad izmēģiniet kādu neparastāku recepti – dārzeņu sulas kokteiļus ar čili „asumiņu” vai garšaugu svaigumu.

 

Dietoloģe Lolita Neimane grāmatā apkopojusi vairāk kā 100 dažādas sulas kokteiļu receptes, kuras iespējams lietot visa gada garumā, jo receptes veidotas tā, lai efektīvāk tiktu izmantoti konkrētā gadalaikā pieejamie augļi un dārzeņi.

Reklāma
Reklāma

Grāmatā iekļauti arī noderīgi padomi, kā izvēlēties labākos augļus un dārzeņus, kā pagatavot, dekorēt un pasniegt dzērienus.

 

Lai labi garšo!