Vasaras nometne "Krāsainai bērnībai"

No 11.jūlija līdz 15.jūlijam Rakstniecības un mūzikas muzejā darbosies piedzīvojumu dienas nometne, ko rīko biedrības Radošā apvienība jauniešiem TREPES Radošais klubs „Piedzīvojumu taka”.

Foto mammam.lv/tetiem.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto mammam.lv/tetiem.lv

 

 

Nometnē aicināti pieteikties 6-11 gadīgi bērni uz radošajām aktivitātēm visas dienas garumā. Rīta pusē varēs apgūt krāsainās prasmes darbnīcās, bet pēc gardām pusdienām bērni dosies radoši izpētīt Rīgu Saules, Smilšu, Dabas, Mūzikas, 3D kino, Ūdens takās. Rakstniecības un mūzikas muzejā  uzzinās daudz jauna par Zvaigžņu tērpiem (Laura Reinika, Olgas Rajeckas, Intara Busuļa, Ellas un citu mākslinieku)un kopīgi tiks rakstīta vēstule kādam no mūziķiem.

 

15. jūlijā nometnes noslēguma pasākums paredzēts uz kuģīša kopā ar mūziķiem Andri Kiviču un Nikolaju Puzikovu, uz pasākumu aicināti gan bērni, gan vecāki, lai kopīgi pārrunāto aizvadīto laiku dienas nometnē.

 

Reklāma
Reklāma

Līdzfinansējumu nometnei piešķīris Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments. Sadarbībā ar Rīgas domes Labklājības departamentu un Rīgas Bāriņtiesu nometnē darbosies arī Rīgā dzīvojošo audžuģimeņu bērni, lai integrētos vienaudžu vidū.

 

Nometnes dokumentācija: ārsta izziņa par bērna veselību, līgums ar vecākiem, dalības maksa Ls 7 par dienu. Dienas nometnes dalības maksā ir iekļautas administratīvās izmaksas, nometnes programmas izpildei nepieciešamais aprīkojums un materiāli, ekskursijas, telpu noma, programmā paredzētā 2 x ēdināšana; kopējā summa par piecām dienām Ls 35. Maksa par nometni jāsamaksā un līgumu ar vecākiem slēgs nometnes pirmajā dienā!

 

Informācija un programma:  www.vairoprieku.lv/jaunumi

Lūdzam bērnus pieteikt: Ulla, ulla.a@inbox.lv  tālr.26564258 vai ra.trepes@inbox.lv