Karstais svaigums... 2011. gada pavasara-vasaras kolekcija

"L`Oréal Paris" 2011. gada pavasara-vasaras kolekcija piedāvā rotaļas ar svaiguma ideju – dzirkstošas enerģijas pārpildītu, juteklisku, līdz galējai robežai sievišķīgu svaigumu, kas ir šīs vasaras „karstākā” make-up tendence.

Šosezon ir jauna svaigu krāsu palete — mirdzošas kā vienmēr, nu tās ir arī pērļaini zaigojošas, piedāvājot sievišķīgi izsmalcinātu versiju par svaiguma tēmu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šosezon ir jauna svaigu krāsu palete — mirdzošas kā vienmēr, nu tās ir arī pērļaini zaigojošas, piedāvājot sievišķīgi izsmalcinātu versiju par svaiguma tēmu.

Kolekcijā apvienots "Glam Shine" raksturīgais neatvairāmi seksīgais mitru lūpu spīdums ar noturīgās un mirdzošās nagu lakas "Resist & Shine" gardajiem saldumu toņiem. Arī ilgnoturīgajam lūpu spīdumam "Glam Shine 6H" šosezon ir jauna svaigu krāsu palete — mirdzošas kā vienmēr, nu tās ir arī pērļaini zaigojošas, piedāvājot sievišķīgi izsmalcinātu versiju par svaiguma tēmu.

Ļaujieties kārdinošām rotaļām!
Ļaujiet vaļu iztēlei, esiet radoša, eksperimentējiet, priecājieties un rotaļājieties, veidojot pati savus krāsu un make-up efektu kokteiļus — svaigus, pilnus enerģijas un sievišķīgi kārdinošus. Spēlējieties ar caurspīdīgumu, spīdumu, mitruma efektu, svaigām, gardām un rotaļīgām krāsām, enerģiju un sievišķību. Esiet radošas! Ir tik daudz jaunu krāsu kombināciju, ko izmēģināt! Šīs vasaras kolekcija mudina mūs uz uzdrīkstēšanos un drosmīgiem krāsu salikumiem.

Rotaļājieties ar visu make-up kopumā: lūpu krāsa var gan harmonēt, gan kontrastēt ar plakstu ēnām un nagu laku. Neierobežojiet savu iztēli — harmonija un kontrasti meklējami gan krāsās, gan efektos, piemēram, kombinējot spīdīgo ar matēto.

Jauns sastāvs jaunās krāsās!
Glam Shine savā šīs vasaras versijā ir kā enerģijas kokteilis ar vitamīniem un antioksidantiem sensacionālās, starojošās krāsās. Sastāvs papildināts ar tādām jaunām sastāvdaļām kā palmu ogas, C un E vitamīni. Lūpas izskatās vēl pilnīgākas, krāsas — svaigākas.

Reklāma
Reklāma