Kaut kas izcils sejai, sejas kontūrām un kaklam

Mūsdienu sievietes ir neatkarīgas un nevaļīgas. Viņas kontrolē savu dzīvi un saplāno savu laiku starp darbu, ģimeni, draugiem, sportu, hobijiem, kultūras pasākumiem... Viņas izvēlas iedarbīgumu apvienojumā ar vienkāršību — 73% sieviešu izvēlas galvenokārt praktiskus ādas kopšanas līdzekļus, kuri padara viņu dzīvi vienkāršāku.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Vai var darīt 10 lietas vienlaikus... Bet mēs taču visas to darām, vai ne?

Jaunais "REVITALIFT TOTAL REPAIR 10" ir ne tikai pasaulē pirktākā pretgrumbu krēma, leģendārā "L`Oréal Paris REVITALIFT" jaunākais, uzlabotais sastāvs, bet arī pirmais pretgrumbu krēms, kas cīnās pret visām 10 ādas novecošanās pazīmēm un pat pret UV staru izraisītajiem bojājumiem:
1. Samazina grumbas.
2. Padara ādu tvirtāku.
3. Atjauno ādas elastību, pastiprina tonusu.
4. Nostiprina sejas kontūras.
5. Samazina pigmentācijas plankumus.
6. Padara sejas krāsu starojošu.
7. Sašaurina poras.
8. Atjauno ādas mitruma līdzsvaru.
9. Padara ādu gludu un viendabīgu.
10. Padara ādu zīdaini maigu.

"REVITALIFT TOTAL REPAIR 10" sastāvs — revolucionārs jaunības eliksīrs ar klīnikas apstākļos pierādītu efektivitāti:
Proretinols A — plaši atzīta aktīvā viela cīņai pret grumbām. Proretinols A ievērojami uzlabo epidermas struktūru un veicina grumbu un sīko krunciņu izlīdzināšanos.
Stimulift — veicina ādas dabisko "liftinga" vielu veidošanos. Vairāk nekā 10 gadus ilgu zinātnieku pētījumu rezultātā "L`Oréal Paris" laboratorijas ir atklājušas, ka 8 dabiskas "liftinga" vielas, kas veidojas ādā, palīdz tai izskatīties jaunai, tvirtai un gludai. Tā kā pēc 40 gadu vecuma šo vielu veidošanās samazinās, rodas paliekošas grumbas un āda sāk zaudēt tvirtumu. "L`Oréal" laboratoriju patentētais Stimulift veicina šo "liftinga" vielu veidošanos ādā.

Šo divu revolucionāro pretgrumbu vielu savienojumu papildina īsts jaunības kokteilis, kas iedarbojas pret ādas novecošanos un dažādos veidos veicina ādas atjaunošanos: B3 vitamīns, B5 provitamīns, šūnu atjaunošanās veicinātājs un elastīns.

Pirmklasīga aizsardzība: "REVITALIFT TOTAL REPAIR 10" sastāvā iekļauti arī efektīvi un droši UV filtri ar SPF 20/UVA++. Tie aizsargā ādu pret galveno priekšlaicīgas novecošanās iemeslu — šūnu struktūru graujošo UV starojumu.

Ideāla konsistence: nerada biezas krēma kārtas sajūtu, nav lipīga, viegli klājas uz ādas un ātri iesūcas, veidojot gludu un plānu kārtiņu.

Pilns komplekts sejas, kakla un dekoltē zonas ādas kopšanai: dienas krēms, nakts krēms un krēms ādai ap acīm.

Cena: LVL 10,49
Tilpums: 50 ML

Meklē veikalos "Drogas" no 01.06.11
 

Reklāma
Reklāma