Ziedo trūcīgo jauniešu nometnei!

Jau trešo gadu labdarības organizācija „Palīdzēsim.lv” rīko vasaras nometni 13 -25 gadus veciem jauniešiem no trūcīgām, maznodrošinātām ģimenēm, kā arī jauniešiem ar funkcionālajiem traucējumiem. Nometne „Viss ir tavās rokās!” norisināsies no 4. – 9.jūlijam sporta un atpūtas bāzē „Atpūta pie Rāznas”, un tās plānotais dalībnieku skaits ir 20. Šogad vasaras nometni palīdzēs organizēt Palīdzēsim.lv ilggadējie sadarbības partneri un atbalstītāji European Hit Radio, kā arī jauniegūtie draugi - sporta un atpūtas bāze „Atpūta pie Rāznas”.

Ziedo vasaras nometnei trūcīgiem jauniešiem!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ziedo vasaras nometnei trūcīgiem jauniešiem!

 

Nometnes „Viss ir tavās rokās!” ietvaros plānoti ne tikai izklaides pasākumi un ekskursija pa Latgales skaistākajām vietām: katra nometnes diena tiks veltīta kādam konkrētam mērķim, lai veidotu jauniešu izpratni par karjeras un sevis pilnveidošanas iespējām, kā arī ticību saviem spēkiem. Arī Europen Hit Radio darbinieki plāno ciemoties nometnē, stāstot par savu ikdienu, darbiem, pienākumiem, pēcpusdienu pavadot kopīgās dziesmās. 

 

Taču, lai nometne varētu veiksmīgi norisināties, ir nepieciešami līdzekļi, kas šobrīd sastāda 3109,80 LVL. Šajā cenā ietilpst ēdināšana, profesionāla nometnes vadītāja un pedagogu algošana, transports, materiāli radošajām darbnīcām, transports speciālistiem, nometnes inventārs un citas nometnes īstenošanai tik nepieciešamas lietas. 

 

Palīdzēsim kopīgiem spēkiem tiem jauniešiem, kuriem dažādu iemeslu dēļ nav iespējas pabūt ārpus mājām un ierastās vides, kas brīžiem ir pat ļoti skarba. Palīdzēsim viņiem aizmirst par slimībām, smagajiem dzīves apstākļiem vai pārdzīvotajām traumām! 

 

Palīdzēt var ikviens interesents, ziedojot organizācijas kontā līdzekļus ar norādi „Vasaras nometnei”: NODIBINĀJUMS “PALĪDZĒSIM.LV”, vienotais reģ. Nr. 40008137568, adrese: Jauniela 21-1, Rīga, LV-1050;

NORĒĶINU REKVIZĪTI:

AS “SEB banka”

LV90UNLA0050013761397 

Reklāma
Reklāma

SWIFT kods: UNLALV2X

 

Vai arī, piezvanot pa tālruni 90006888, tādejādi ziedojot 1,00 LVL.

 

Katru rītu plkst. 10:00 no Lattelecom tiek saņemta atskaite par ienākošajiem zvanu ziedojumiem, kā arī ziedotāju vārdi un saņemtās palīdzības apjoma informācija tiks regulāri atjaunota Palīdzēsim.lv mājas lapā.

 

Sīkāk par nometni un tās norisi:

http://www.lv.palidzesim.lv/

http://www.europeanhitradio.com/

http://www.atputapieraznas.lv