Piedalies aptaujā un iegūsti dāvanu karti 25 latu vērtībā!

Vairāki mediji atspoguļo pieaugošu tendenci būtiski mainīt bērnu apģērbu un apavu iegādes ieradumus, ko ietekmē esošā sociālekonomiskā situācija. Tiek demonstrēti sižeti, parādās raksti, kur vecāki dalās pieredzē, uzsverot, ka apģērbu veikali praktiski ir nomainīti ar draugu, paziņu apģērbu krājumiem.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Tai pat laikā, pēdējā gada laikā atsākuši darbu lielo zīmolu veikali, kas ierindojas salīdzinoši augstā cenu kategorijā (P.OP, Okaydi, u.c.). Aktivizējušies arī Latvijas bērnu modes dizaineri ar košu, dzīvespriecīgu un kvalitatīvu piedāvājumu (ZazaCouture, Something Cozy, Coloricius, Deneze, Leny Tomy Factory u.c).


Arī apģērbu veikalos nemainīgi sastopami vecāki, kas ar meklējošu skatienu pārcilā katru plauktu, lai savus mīluļus ietērptu krāšņāk, pamanāmāk. Un nebūt ne tikai atlaižu laikā...

Vai tiešām mainījušies mūsu ieradumi apģērbu iegādē?
Cik ļoti un kādu apģērbu iegādē?
Vai tiešām zīmolu veikaliem ejam/ plānojam iet garām ar līkumu?
Vai esam mainījuši līdzšinējās prasības pret ekonomiskās situācijas radīto “varēšanu”?

 

Reklāma
Reklāma

Aptaujas mērķis ir izpētīt Latvijas iedzīvotāju paradumus, attieksmi un vēlmes bērnu apģērbu iegādē. Jūsu atbildes būs anonīmas. Anketas aizpildīšana aizņems apmēram 20 minūtes. Desmitajam, simtajam un tūkstošajam aptaujas dalībniekam balvā mammam.lv/tetiem.lv krūzīšu komplekti, savukārt 150. aptaujas aizpildītājs balvā saņems Galactico dāvanu karti Ls 25 vērtībā! Jau iepriekš pateicamies par Jūsu atsaucību!

Lai piedalītos aptaujā, spied šeit!