Lustīgi pasākumi, ko apmeklēt Lieldienu brīvdienās

Lieldienas ir prieka pilni, krāsini un jautri svētki, ko pavadīt kopā ar ģimeni un draugiem. Mammam.lv/tetiem.lv ir apkopojis dažus interesantākos svētku pasākumus, kas norisināsies ne tikai Rīgā, bet visā Latvijā. Izbaudi garās Lieldienu brīvdienas!

Foto no www.liepajaskultura.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no www.liepajaskultura.lv

Sigulda - Lieldienu jampadracis

 

No 22. līdz 25.aprīlim uz t/c Raibais Suns var doties šūpoties gan lieli, gan mazi - lai vasarā odi nekož. Savukārt 24.aprīli Lieldienu jampadrača laikālīdz tur notiks olu ripināšana, olu kaujas, rotaļas un radošās darbnīcas bērniem. Saldummīļi varēs savas krāsotās Lieldienu olas iemainīt pret gardām šokolādes olām!

Vairāk lasi šeit: www.sigulda.lv

 

 

Cēsis - danči, izstādes un tirdziņš

Lieldienu ieskaņas pasākumi Cēsīs sāksies jau 21.aprīlī ar Zaļās cetrutdienas dančiem un izstādēm. 24.aprīlī Rožu laukumā tiks atvērts LieldienCēsis - danči, izstādes un tirdziņšu tirdziņš un sāksies Lieldienu lustes, kā olu ripināšana, radošās darbnīcas un radošo kolektīvu koncerti. Savukārt ceļojumu pa vēstures līkločiem šajās dienās piedāvā Cēsu muzejs.

Vairāk lasi šeit: www.cesis.lv

 

Daugavpils - koncerts un amatnieku tirdziņš

Daugavpilī Vienības laukumā 25.aprīlī notiks Otro Lieldienu ieskandināšanas pasākums. Te notiks Lieldienu svinēšana, piedaloties olu kaujās, olu krāsošanā un ripināšanā, dziedāšanas un dejošanas lustēs. Savukārt Lieldienu tirdziņā varēs iegādāties dažādus garšīgus našķus un  amatniecības izstrādājumus.

Vairāk lasi šeit: www.kultura.daugavpils.lv

 

Liepāja - raibu raibās lustes

Viena no skaistākajiem svētku mirkļiem, protams, ir noskaņas radīšana, tādēļ arī sarīkojumā Raibu raibās lustes, kas notiks 24. aprīlī, pulksten 12:00, akcents likts uz rosību svētku noskaņas veidošanā. Te ikkatrs varēs noķert šo burvīgo sajūtu kopumu, ja līdzi būs paņēmis Lieldienu galveno simbolu – skaisti izkrāsotas olas - un aktīvi līdzdarbosies svētku izdarībās kopā ar Lāceni un Brālīti Trusīti, kuru tēlos iejutīsies Liepājas teātra aktieri Zanda Štrausa un Viktors Ellers.

Vairāk lasi šeit: www.liepajaskultura.lv

 

Tukums - lieldienu lustes un dāmu skrējiens augstpapēžu kurpēs

Starp tradicionālajām Lieldienu aktivitātēm, kā Lieldienu koncerts, tirdziņš, olu ripināšana, dejas, dziesmas un izstādes Tukumā 24.aprīlī būs iespēja bez maksas vizināties arī ar zirga pajūgu. Lieliska iespēja dāmām nopelnīt ceļojumu uz saulaino Portugāli piedaloties trakā skrējienā augstpapēžu kurpēs! 

Reklāma
Reklāma

Vairāk lasi šeit: www.tukums.lv

 

Rīga - pasākumi dažādām gaumēm

Lido atpūtas centrs

Krāšņas Lieldienu dekorācijas, īpaša svētku programma ar koncertiem, šūpošanos un mazo dzīvnieku izstādi gaida Jūs Lido atpūtas centrā.

Vairāk lasi šeit: www.lido.lv

 

 

Kalnciema kvartāls

Te lieldienas tiks svinētas divas dienas. 23. un 24. aprīlī no plkst. 11.00-16.00 notiks zemnieku un amatnieku tirdziņi, šūpošanās, krāsoto olu konkursi un citas aktivitātes lieliem un maziem. Galvenais notikums būs ģimenes brīvdabas mūzikas koncerts Dieviņš un Velniņš, kas notiks 24. aprīlī plkst. 13.00 Kalnciema kvartāla pagalmā. Bez tam abas dienas būs iespēja skatīties latviešu animācijas filmu programmas! Apmeklētājus sagaidīs daudz un dažādi gardumi, siltie ēdieni, pavasara salāti, kafija un lielisks itāļu vīns.

Vairāk lasi šeit: http://www.kalnciemaiela.lv

 

Maģiskās Lieldienas modes un izklaides centrā Riga Plaza

Modes un izklaides centrs tiks pārvērsts par īstu brīnumzemi ar Runājošo Galvu, jaunības eliksīru, maģiskiem trikiem un neticamiem brīnumiem.

Vairāk lasi šeit: www.rigaplaza.lv

 

Pūkainas Lieldienas Ķīpsalas izstāžu zālē 

23. un 24.aprīli mazos un lielos priecēs izstāde "Pūkainās dienas Ķīpsalā 2011". Šajās dienās notiks starptautiskas suņu un kaķu izstādes, kā arī dažādi šovi. Apmeklētāji varēs aplūkot īstu trušu pilsētiņu, Lieldienu zaķus, putnu dārzu, kā arī piedalīties rotaļās un atrakcijās. Pasākuma laikā gan iekštelpās, gan halles ārpusē darbosies zemnieku un amatnieku tirdziņš, kurā varēs iegādāties zemnieku izaudzētos lauku labumus un amatnieku izstrādājumus. 

Vairāk lasi šeit: http://www.bt1.lv/