Eiropas Hītu radio un Pērkam Kopā aicina piedalīties labdarības akcijā

Arī šogad Eiropas Hītu Radio aicina iepriecināt bērnus no portāla palīdzēsim.lv, kā arī bērnu namu Lejasstrazdi un Gaujiena bērnu sirsniņas, līdz 21.aprīlim ziedojot dažādas bērniem un Namiņiem nepieciešamās mantas un sadzīves lietas! 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mājas lapas www.europeanhitradio.com sadaļā Labdarība atradīsiet bērnu vēlmju sarakstu, kurā minētas gan vienkāršas, bērna priekam vēlamas lietas (rotaļlietas, peldkostīmi, kosmētika, apģērbs), gan arī pašiem Namiņiem nepieciešami praktiski priekšmeti (saimniecības piederumi utml.). To visu līdz 21. aprīlim iespējams nogādāt European Hit Radio birojā Elijas ielā 17, 5.stāvā katru darba dienu no plkst. 9.00-17.00.

 

Labdarības akcijas Izkrāsosim Namiņu dzīvi mērķis ir izpalīdzēt mūsu draugiem, padarot saulaināku un priecīgāku bērnu namu Lejasstrazdi un Gaujiena, kā arī palīdzēsim.lv bērnu vasaru un ikdienu.

 

Šodien, 18.aprīlī, piedaloties akcijā ar www.perkamkopa.lv starpniecību, iegūsti 2 PK latus savā Pērkam Kopā kontā!

 

Reklāma
Reklāma

Eiropas Hītu Radio labdarības akcijas sāka organizēt 2008. gadā ar Palīdzēsim Latgales bērniem  kampaņu, kurā tika ziedotas mantas vairāk nekā 250 bērniem no bērnu namiem Auseklītis, Tiskāda un sociālā bērnu aprūpes centra Kalkūni. Akcijas ietvaros kopš 2009. gada esam sadraudzējušies ar trīs bērnu namiem – Gaujiena, Lejasstrazdi un Annele, kuros pavisam mīt aptuveni 70 bērnu. Diemžēl, kopš bērnu nama Annele likvidācijas 2010.gadā, sadarbību varējām turpināt tikai ar diviem bērnu namiem. Esam arī pievienojušies labdarības organizācijas palīdzēsim.lv  atbalstītāju pulkam. Vēloties darīt labas lietas, savu akciju biežumu esam palielinājuši līdz trīs reizēm Eiropas Hītu Radio labdarības akcijas sāka organizēt 2008. gadā ar Palīdzēsim Latgales bērniem  kampaņu, kurā tika ziedotas mantas vairāk nekā 250 bērniem no bērnu namiem Auseklītis, Tiskāda un sociālā bērnu aprūpes centra Kalkūni. Akcijas ietvaros kopš 2009. gada esam sadraudzējušies ar trīs bērnu namiem – Gaujiena, Lejasstrazdi un Annele, kuros pavisam mīt aptuveni 70 bērnu. Diemžēl, kopš bērnu nama Annele likvidācijas 2010.gadā, sadarbību varējām turpināt tikai ar diviem bērnu namiem. Esam arī pievienojušies labdarības organizācijas palīdzēsim.lv  atbalstītāju pulkam. Vēloties darīt labas lietas, savu akciju biežumu esam palielinājuši līdz trīs reizēm gadā - Uz skolu (septembrī), Sapnis par dāvanu (Ziemassvētkos) un Izkrāsosim Namiņu dzīvi (pavasarī).

gadā - Uz skolu (septembrī), Sapnis par dāvanu (Ziemassvētkos) un Izkrāsosim Namiņu dzīvi (pavasarī).

Bērni priecāsies, ja palīdzēsiet padarīt viņu vasaru priecīgu, piedzīvojumu un jauku brīžu pilnu! Viens mazs solis spēj padarīt pasauli labāku gan Jums, gan  bērniem! 

 

 

Plašāku informāciju skaties šeit: www.europeanhitradio.com  sadaļā Labdarība.