25.martā Rīgas Cirkā iestājas eksotiskais pavasaris!

Rīgas Cirks pavasari sagaida ar jaunu programmu, kas priecēs gan lielus, gan mazus skatītājus. Šīs programmas ietvaros darbosies dzīvnieku dresētāji, akrobāti, gaisa mākslinieki, dejotājas, klauni un daudz citi interesanti mākslinieki. Programma darbosies no 25.marta līdz 8.maijam.

Publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto

 

Rīgas Cirkā ierodas lāči! Lāči un Jurijs Aleksandrovs! Cirka mākslinieks, sākotnēji gaisa ekvilibrists, taču pēdējos 20 gadus pievērsies darbam ar dzīvniekiem un strādā kā lielisks lāču dresētājs izveidojot numuru Krievu trijjūgs. Savas karjeras laikā viņš ir guvis godalgas visos iespējamos Starptautiskajos cirka festivālos visā pasaulē, tai skaitā prestižajā Montekarlo cirka festivālā Monako!

 

Pēc vairāku gadu pārtraukuma viesizrādēs Rīgas Cirkā - Vladimirs Saprikims un dresētas šimpanzes! Viņš ir izcils dresētājs, īsts šimpanzu tētis - vadonis! Pateicoties savai neparastajai pieejai pie dzīvniekiem, mākslinieka apmācītajām šimpanzēm cirka manēžā izdodas parādīt ļoti sarežģītus trikus. Ne velti pasaulē viņu pazīst kā cirka slavenākās šimpanzes - Larika dresētāju. Par cik Larika mākslinieka karjera ir beigusies, uz Rīgas Cirku Vladimirs Saprikins ir atvedis savus jaunos audzēkņus. Redzēsim, ko spēs šie šimpanzes! 

 

Cirka programmas Eksotiskais pavasaris viens no spilgtākajiem numuriem ir Akrobāti uz celiņa Hubajeva vadībā. Ne velti Montekarlo Starptautiskajā cirka festivālā šis numurs tika nosaukt par 21.gadsimta numuru. Sarežģītās, galvu reibinošās piruetes gaisā, lēcieni un citi iespaidīgi akrobātikas elementi, kas tiek izpildīti uz atsperceliņa ir fiziska spēka, ķermeņa izturības un lokanības apliecinājums. 

 

Spraigas emocijas Rīgas Cirka skatītājiem sagādās Osetijas ugunīgie džigiti uz zirgiem - Lazārovi! Viņu izpildītie sarežģītie un bīstamie triki zirga mugurā liks aizrauties elpai ikvienam. Kolektīvs Rīgas Cirka ir uzstājies vairākkārt, katru reizi ierodoties ar jauniem cirka numuriem un allaž ir izpelnījies skatītāju simpātijas.

 

Jau ilgāku laiku Rīgas Cirkā nav uzstājušies cirka mākslinieki uz dubultās trapeces. Šī iemesla pēc no Maskavas, Rīgas Cirkā ieradīsies burvīga gaisa māksliniece - Jūlija Makajeva, kura nodemonstrēs sarežģītus lēcienus no viena trapeces līmeņa uz otru, virtuozus pagriezienus un citas pārsteidzošas lietas gaisā.

Reklāma
Reklāma

 

Tiem, kuri ir sporta fani, it īpaši futbola, noteikti patiks jaunā, talantīgā mākslinieka Mihaila Jermakova priekšnesums- virtuoza žonglēšana ar īstām futbolbumbām!

 

Domājams, ka ļoti liela daļa cilvēku māk braukt ar divriteni. Klasisko divriteni! Taču maz būs tādu, kas mācēs ar šādu divriteni parādīt TĀDUS trikus, kā lieliskais Aleksandrs Vitkovskis!

 

Lieliskās Rīgas Cirka dejotājas, īpaši šai pavasarīgi eksotiskajai cirka programmai ir iestudējušas jaunas, ugunīgas dejas un Rīgas Cirka orķestra muzikanti sacerējuši skanīgu mūziku!

 

Un visbeidzot par klauniem. Klauniem no tālās Amerikas! Pirmo reizi Rīgas Cirkā- Bella & Alex, jeb Duo Club- House! Šis interesantais pāris, daudzus gadus strādājuši Lasvegasā, Losaandželosā un citkās Amerikas lielākajās pilsētās. Ilgu laiku viņi strādāja Amerikas vienā no slavenākajiem cirkiem - Ringling Bros and Barnum Bailey. Viņi ir patiesi satriecoši un Latvijas publikai - eksotiski!

 

Vairāk info: www.cirks.lv