Mammam.lv/tetiem.lv trādirīdī muzicē slavenas ģimenes!

Ar mazu, līksmu koncertiņu, jestrām bērnu rotaļām un smiekliem ģimenes portāls mammam.lv/tetiem.lv nosvinējis savu divu gadu dzimšanas dienu. Dizaina fabrikā DFab mums sanāca īsts trādirīdis!

Kas slēpjas zem pandu maskām? Skaties bilžu galeriju un uzmini!

FOTO: Mārcis Baltskars, http://www.baltskars.lv/

Kas slēpjas zem pandu maskām? Skaties bilžu galeriju un uzmini!

 

 

Vakara gaitā, runājoties ar viesiem, ne viens vien teica: sajūta, ka esmu iekritis skudru pūznī... Gar acīm nebeidzamā straumē zib mazi skrējēji un čaboņa no bērnu prieka un spēlēm, šķiet, neaprima ne mirkli — pat koncertiņā. Šis bija pasākums, kur mazajiem ļauts izampelēties uz nebēdu! Krāsot mājas, siet balonu zvērus, skandināt visdažādākos instrumentus, našķoties ar kārumiem, bildēties ar slaveno Tomu un Džeriju, skriet un diet, un smieties, smieties, smieties!

 

Kamēr bērniem savas lietas, tikām vecākiem gluži kā pērn bija iespēja apmeklēt jauko un sirsnīgo astroloģi Anitu Zīli (tālr. 29231550, e-pasts: anitazile@gmail.com).

 

 

Foto galerija ar viesiem!


Reklāma
Reklāma
 
Un tad vēl koncertiņš. To sākām ar ļoti skanošu un rībošu priekšnesumu — mammam.lv/tetiem.lv darba kolektīvs ar savām atvasēm mēnesi apmeklēja mēģinājumus pie perkusionista Nila Īles, lai rīboši un skanoši iestudētu pasaku par trīs sivēntiņiem. Izdevās skaļi un jautri! Skaties video!

Koncertā dzīvīgi un skaļi uzstājās arī Nils Īle ar savu ģimeni — bungoja pat 4 gadus vecā meitiņa Aurēlija! Un arī sievai Maijai nebija, kur sprukt — mūsu koncerta dēļ pirmo reizi tika piesēdināta pie džambas! Starp citu, Maija nupat atvērusi savu rotaslietu veikaliņu www.ilesrotas.com.
Uzstājās arī Olgas Rajeckas meita Marija Migliniece, džeziņu sarīkoja mūziķis Andris Ābelīte ar bērniem, grupas Cosmos dalībnieks Andris Sējāns parādīja, ka ne tikai viņš, bet visa viņa saime ir talantīgi un bezgala atraktīvi skatuves mākslinieki! Un dziedāja arī Pandas! Hā, tas ir vēl viens video, kas tev obligāti jānoskatās! Lai skatītu video, SPIED ŠEIT.

 


Mēs esam ļoti, ļoti laimīgi un pateicīgi, ka ciemiņi sanāca tik kuplā skaitā — gan radi un draugi, gan sadarbības partneri un aktīvākie portāla lietotāji ar ģimenēm. Paldies jums liels, un ceram, ka kopā paliksim arī turpmāk!