27. februārī Pirmais Bērnu apģērbu un mantu Tirdziņš Jelgavā!

Šī gada 27. februārī no plkst. 11.00 - 16.00 Jelgavas ēdnīcā un ģimenes kafejnīcā Hercogs norisināsies pirmais Bērnu apģērbu un mantu Tirdziņš, kurā varēs iegādāties gan apģērbu bērniem un grūtniecēm, gan dažādus aprūpes priekšmetus, gan sameklēt sev kaut ko piemērotu stūrītī DĀVINU.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mammas piedāvās lietotu un jaunu apģērbu un apavus bērniem no dzimšanas līdz 15 gadiem (lielāks piedāvājums bērniem no dzimšanas līdz 4 gadiem), kā arī dažādus bērnu aprūpes piederumus, piemēram, autokrēsliņus, barošanas krēsliņus, aktivitātes centrus, staigulīšus, gaisa mitrinātājus, rācijas, rotaļlietas un spēles, ceļojumu gultas, pārtinamās virsmas, ratu kulbas, muzikālos karuseļus u.c. Kā arī pašizgatavotas smukumlietiņas bērniem un mammām, grūtnieču drēbes un apģērbu mammām!

Būs arī stūrītis DĀVINU, kurā mammas atstās bērnu un pieaugušo apģērbu, aprūpes piederumus un mantas, cilvēkiem, kuriem tās varētu noderēt vairāk.

Sakarā ar lielo tirgotāju interesi, pieteikties dalībai tirdziņā vairs nav iespējams. Šādus tirdziņus paredzēts rīkot arī turpmāk, sekojiet līdzi informācijai.

http://www.draugiem.lv/bernuritijelgava

Informācijai:
Ēdnīca un ģimenes kafejnīca Hercogs darbojas kopš 2009. gada 1. decembra. Piedāvā ne tikai ikdienas maltītes, bet klāj arī svētku galdus. Produkti maltīšu pagatavošanai tiek iepirkti pa tiešo no zemniekiem. Hercoga īpašnieks ir šefpavārs Andris Rūmītis.

www.hercogsj.lv


Piedāvājam sarīkot bērnu un pieaugušo svētku dienas svinības kafejnīcas telpās kopā ar kādu interesantu tēlu vai arī jautrais un nebēdnīgais ciemiņš var ierasties pie jums mājās, lai apsveiktu gaviļnieku un priecīgi pavadītu laiku kopā ar jūsu viesiem.

Reklāma
Reklāma